Jump menu

Main content |  back to top

Benzinestations

In België baat Shell een netwerk van ongeveer 250 stations uit waarvan er zich 11 langs de autosnelwegen bevinden. De winkels verbonden aan de stations bedienen elke dag meer dan 30.000 klanten. Meer dan 90.000 klanten komen dagelijks naar een Shell station voor hun brandstofaankopen.

Smeermiddelen, olie en vetten, stookolie

Shell biedt aan vele Belgische klanten een gamma aan smeermiddelen, oliën en vetten. Via haar uitgebreid distributiewerk biedt Shell over heel België stookolie aan. Vanuit België wordt ook de Europese export gecoördineerd van smeermiddelen naar andere continenten. In Gent bevinden zich de fabricatie-eenheden voor smeervetten en polymeer gemodificeerde bitumen. Er is ook een distributiecentrum voor brandstoffen ondergebracht.

LPG en Chemie

De distributie en opslag van gas (butaan en propaan in flessen en in bulk) wordt beheerd in Neder-Over-Heembeek (regio Brussel). De R&D activiteiten van Shell Chemicals - de chemische tak van de Shell Groep - bevinden zich in het Monnet Centre International Laboratory te Louvain-La-Neuve.

De hoofdzetel van Belgian Shell bevindt zich in:

A. Fraiteurlaan 15 - 23

1050 BRUSSEL