Jump menu

Main content |  back to top

What if you could win a National Geographic Adventure?

Shell Ideas360 competition is now open for students!

Laten we samen werken aan betere energie-oplossingen

Shell heeft ervaren professionals en afgestudeerden veel te bieden.  Bij ons werk je in een omgeving waar iedere dag innovatie plaatsvindt, maak je deel uit van een wereldwijde onderneming en wordt je betrokken bij allerlei verschillende projecten, en dat zijn nog maar een paar voordelen van een baan bij Shell.  Je krijgt ook de kans om binnen de industrie erkende opleidingen te volgen en door te groeien tot een leiderschapsrol. Onze wereldwijde activiteiten kennen een enorme diversiteit, wat betekent dat we misschien net de baan hebben die bij jouw capaciteiten of ambities past.

Bekijk het wereldwijd

Zoek je een uitdaging?

Van betrokkenheid bij allerlei verschillende projecten tot een voorhoederol bij innovatie, een baan bij Shell heeft je veel te bieden. Ontdek waarom Shell voor jou de juiste keuze kan zijn.

Wil je verder kijken?

Bezoek onze global website

We zijn ervan overtuigd dat we ons succes te danken hebben aan onze mensen. Ervaren professionals en afgestudeerden kunnen bij ons de kans krijgen hun carrière vooruit te helpen via interessante functies wereldwijd.

Shell in Nederland

Shell Graduate program in NL

Ben jij geinteresseerd in een technische discipline bij Shell? In Nederland zijn wij op zoek naar graduates met een technische universitaire achtergrond. Ben je recent of niet langer dan 3 jaar geleden afgestudeerd, ontdek dan de technische uitdaging waar jij naar op zoek bent: