Jump menu

Main content |  back to top

Energie is voor ons dagelijks leven essentieel. Het helpt ons bij de voedselproductie en dient als brandstof voor transport en om communicatie over de hele wereld mogelijk te maken. Naarmate de wereldbevolking groeit, ontsnappen meer mensen aan de armoede en komen moderne vormen van energie binnen hun bereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Aardgas

Wij vinden manieren om nieuwe aardgasreserves, de schoonst brandende fossiele brandstof, te ontsluiten.

Diep water

Ver onder het oppervlak van de oceaan, gebruiken wij geavanceerde technologieën om meer energie te vinden en deze veilig te produceren.

Wind

Dankzij onze windturbines kunnen wij een van de schoonste beschikbare energiebronnen gebruiken.

Ondergronds

Wij gebruiken een scala aan technologieën om meer olie en gas te winnen uit bestaande velden en om nieuwe reserves aan te wijzen.

place Holder