Tevreden - Geld terug

Het is een unieke prestatiebrandstof met dubbele werking: 

Shell V-Power helpt extra vermogen te leveren door actieve bescherming van de motor en reinigt tegelijkertijd de motor ingrijpend. Shell V-Power maakt de motor dus schoner én sterker. Voor elk merk en type auto, benzine of diesel.

Probeer Shell V-Power! 

Als u na een tankbeurt van minimaal 20 liter (maximaal 80 liter) niet overtuigd bent dan betalen wij u het prijsverschil terug tussen Shell V-Power en Shell Eurosuper 95 of tussen Shell V-Power Diesel en Shell Diesel. U kunt dat eenvoudig doen door onderstaande pdf te printen, in te vullen en samen met de originele kassabon per post te versturen. Wij vertrouwen erop dat u straks overtuigd bent van de meerwaarde van Shell V-Power! 

Teruggave formulier Shell V-Power promotie

 

Zie ook

Shell-brandstoffen

Ontdek het unieke gamma brandstoffen van Shell en de technologische expertise die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van elke druppel.

Motoroliën en smeermiddelen van Shell

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen en kent een geschiedenis van 70 jaar innovatie. Verken Shell’s gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.