Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto's, die zowel de exploitatiekosten als de emissies kan verlagen, dankzij:

  • tot 20% lagere CO2* emissies (Well-to-Wheel) van uw zware vrachtwagens vergeleken met conventionele diesel
  • Lagere brandstofkosten dankzij de concurrerende prijs van LNG ten opzichte van conventionele diesel

Het Shell LNG netwerk breidt zich uit! Shell heeft al een breed netwerk in Nederland met 7 LNG stations en in maart zal in Herstal (Rue de Hermee 201, 4040 Herstal) ons eerste LNG station geopend worden. zie ook de site locator.

Extra voordelen

  • Eenvoudige betaling met uw euroShell Card
  • Deskundige technische ondersteuning van een wereldleider in brandstoftechnologie en -ontwikkeling
  • Geen zorgen over gezondheids- en veiligheidsaspecten dankzij de Shell-expertise in brandstofbehandeling

Hoe schakelt u over op Shell LNG?

Shell kan de overschakeling naar Shell LNG gemakkelijker voor u maken met adviezen over de juiste, bestaande en bewezen LNG-motortechnologieoplossing voor uw bedrijf.

Als u meer wilt weten, neem contact met ons op via SDSI-DLNG@shell.com

 

*CO2 betekent CO2-equivalenten, waarbij in de berekening de bijdrage van de volgende broeikasgassen is meegenomen: CO2, methaan en N2O.

Wellicht ook interessant

Smeermiddelen voor bedrijven

Hier komt u meer te weten over het expertadvies, de ondersteuning en casestudies die we beschikbaar stellen via onze smeermiddelen-gerelateerde diensten waarmee wij bedrijven als dat van u dagelijks helpen

Shell tankkaart voor bedrijven - euroShell Card

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of over de grens opereert, voeg u bij de miljoenen klanten wereldwijd die al profiteren van de meer dan 50 jaar aan Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.