Meer dan data

Onze service voor het bewaken van de olieconditie geeft u toegang tot Shell-experts die inzichten in apparatuur en smeermiddelen gebruiken om aanbevelingen voor preventief onderhoud van uw machines te doen. Laat de operationele en technische ervaring van onze technische experts u helpen uw productiviteit te verhogen.

Shell Lube Analyst bewaakt de conditie van uw smeermiddelen en machines. Deze controleservice biedt u de volgende voordelen:

  • Apparatuurdiagnoses en inzichten

    gebaseerd op meer dan 30 jaar Shell-expertise.

  • Professionele ondersteuning door Shell-experts

    en aanbevelingen voor preventief onderhoud om uw apparatuur draaiende te houden.

  • Een gebruiksvriendelijk digitaal platform

    met een actueel overzicht van de prestaties van het smeermiddel in uw apparatuur op één dashboard en in een mobiele app.

Met ons uitgebreide portfolio voor de bewaking van de olieconditie kunt u een olieservice kiezen die aan uw wensen voldoet:

Shell LubeAnalyst-testkits

Snelle, zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, waaronder gespecialiseerde turbine- en laktests.

Shell Remote Sense

Controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om in realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële apparatuur te leveren.

Neem contact op met onze experts

Vraag meer informatie over LubeAnalyst.

Bestaande LubeAnalyst-klanten

Krijg hier toegang tot uw informatie.

Inzichten en expertise

Lees meer en ontdek de laatste trends en deskundige analyses van belangrijkste vraagstukken binnen uw sector.