Shell-medewerker adviseert ter plaatse een medewerker uit de industrie

End-to-end diensten voor smeermiddelen

Onzekerheid omzetten in kennis, complexiteit in eenvoud en moeilijkheden in kansen.

Shell-medewerker adviseert ter plaatse een medewerker uit de industrie

Shell zet onzekerheid om in kennis, complexiteit in eenvoud en moeilijkheden in kansen.

Met bestellingen die moeten worden afgeleverd, deadlines die moeten worden gehaald en een reputatie die hoog moet worden gehouden, is ongeplande stilstandtijd geen optie. Het is misschien niet mogelijk om problemen volledig op te lossen, maar het is wel mogelijk om ze te zien aankomen en preventieve maatregelen te nemen. Het eindresultaat is hetzelfde: verloren productiviteit en onverwachte kosten vermijden.

Bij Shell helpen we u met meer zekerheid weloverwogen beslissingen te nemen.

Wij zijn een leverancier van end-to-end oplossingen met een reeks diensten en hulpmiddelen voor uw bedrijf, van olieanalyse tot deskundig advies dat ter plaatse en virtueel kan worden uitgevoerd, tot trainingsprogramma's.

Of het nu gaat om het draaiende houden van uw bedrijf, het sneller optimaliseren van uw smeerprogramma, bijscholing en omscholing van uw personeel, of inspelen op verandering - wij kunnen de winst maximaliseren terwijl de negatieve gevolgen tot een minimum worden beperkt.

Shell Lubricant Solutions is een deskundige partner die uw team uitbreidt, uw activiteiten versterkt en u helpt complexiteit te overwinnen om te profiteren van de kansen die in het verschiet liggen.

Meer over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Shell LubeAnalyst

Zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, zodat u op apparatuur gebaseerde diagnoses en inzichten kunt krijgen om weloverwogen onderhoudsbeslissingen te nemen.

Shell Remote Sense

Continue controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële assets te leveren.

Shell Lubricant Solutions – Duurzaamheid

Duurzaamheid bereiken zonder in te boeten op bedrijfsprestaties. Lees meer over hoe Shell Lubricant Solutions kunnen helpen bij de verduurzaming van uw bedrijf.

Ontdek meer