Industriële arbeiders die operaties op locatie analyseren

Uw output maximaliseren

Een geavanceerd pakket van onderhouds- en trainingsdiensten.

Beslissingen om te investeren in het upgraden van apparatuur worden niet lichtvaardig genomen en gaan gepaard met de verwachting van verbeterde efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid. Maar het realiseren van deze doelen en het maximaliseren van uw output hangt allemaal af van doeltreffend onderhoud

Naarmate apparatuur geavanceerder wordt, worden ook de onderhoudsvereisten strenger.

De juiste toepassing en voortdurende controle van smeermiddelen kan het verschil maken tussen onverwachte problemen die de activiteiten tot stilstand brengen en het in de kiem smoren van een opkomend probleem

Het dienstenportfolio van Shell Lubricant Solutions heeft een aantal aanbiedingen die zijn ontworpen om klanten te voorzien van de informatie en middelen die u nodig hebt om een proactiever onderhoudsprogramma te implementeren.

Op maat gemaakte apparatuurstatus controles

De controle van de conditie van de olie is tevens een controle van de staat van uw machines. Diepgaande gepersonaliseerde rapporten kunnen vroege waarschuwingssignalen van mogelijke storingen en tevens mogelijkheden voor optimalisatie aan het licht brengen, om zo uw machines draaiende te houden. We bieden op maat gemaakte oplossingen voor een breed scala aan operaties en soorten apparatuur:

  • Shell LubeAnalyst - snelle, zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, waaronder gespecialiseerde turbine- en laktests.
  • Shell Remote Sense - Continue controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële assets te leveren.

Medewerkers bijscholen

De sleutel tot het optimaliseren van de smering is ervoor te zorgen dat onderhoudspersoneel de kennis en het vertrouwen heeft om de juiste processen uit te voeren.

  • Shell LubeCoach - biedt uw onderhoudsteam mogelijkheden met de expertise van onze technische specialisten. Door middel van e-learning, webinars of face-to-face klassikale trainingen, zullen ze de kennis opdoen die nodig is om weloverwogen beslissingen te nemen over een volledig geoptimaliseerd smeerplan, wat resulteert in een langere levensduur van apparatuur en componenten.

Uitgerust met de hulpmiddelen en informatie om de smering van apparatuur te optimaliseren, bevindt u zich in een sterkere positie om stilstandtijd te minimaliseren, productiviteit te maximaliseren en tastbare voordelen voor uw bedrijfsresultaten te realiseren.

Meer over Shell Lubricants

Shell LubeAnalyst

Zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, zodat u op apparatuur gebaseerde diagnoses en inzichten kunt krijgen om weloverwogen onderhoudsbeslissingen te nemen.

Shell Remote Sense

Continue controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële assets te leveren.

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Shell Lubricant Solutions

Ontdek onze hoogwaardige smeermiddelen en deskundige services voor smeermiddelen die zijn ontwikkeld om meer duurzame waarde voor bedrijven te creëren.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.