Op naar een optimaal vlootbeheer

Deze whitepaper werd opgesteld in samenwerking met Frost & Sullivan en is gebaseerd op gesprekken met meer dan 25 vlootbeheerders in 17 landen. Het document biedt een situationeel overzicht van de wereldwijde wegtransportmarkten en inzichten van experts over de beschikbare oplossingen om vlootbeheerders te helpen hun operationele efficiëntie en strategieën voor uitstootvermindering te verbeteren.

Lees de whitepaper
Het koolstofvrij maken van vrachtvervoer

Het koolstofvrij maken van vrachtvervoer

Lees de recentste whitepaper ‘Decarbonising Road Freight: Getting into gear’, die de mogelijkheden schetst voor de sector om de uitstoot van vrachtwagens, bussen en lichte voertuigen sneller te verminderen.

Lees de whitepaper

WELLICHT BENT U OOK GEÏNTERESSEERD IN

Nieuwe energieën

Shell wil een toonaangevende speler zijn in de transportwereld van morgen. Daarom ondernemen we vandaag actie en investeren we in een reeks nieuwe brandstoffen met weinig of geen CO2-uitstoot.

Europese tolbetalingsoplossing van Shell

Wij streven ernaar om de tolheffing zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, wij bieden deskundig advies om de juiste oplossing voor u te vinden en geven u helder inzicht om u te helpen het beste uit uw wagenpark te halen.