Samen met onze partners bieden wij unieke en professionele reinigingsdiensten voor een grote verscheidenheid aan commerciële trucks. Al deze diensten zijn beschikbaar via uw Shell-kaartaccount. We maken het eenvoudig om wasstops te integreren in de ritten van uw chauffeurs. Zo kunnen zij onnodige omwegen vermijden en tijd en brandstof besparen. Waardoor uw kosten dalen.

Enjoy easy booking and a networkGeniet van gemakkelijk reserveren en een netwerk dat blijft groeien

 • Een snel groeiend netwerk van meer dan 530 locaties – en het worden er steeds meer
 • Extra interieurreiniging voor veel voertuigtypen
 • Eenvoudig op voorhand reservatie, indien nodig, via ons onlineplatform
 • Handige afrekening op uw gewone Shell-kaartfactuur
 • Naleving van hygiënenormen zoals HACCP*

*Hazard analysis and critical control points

De voordelen

 • Save time

  Bespaar tijd

  Vermijd omwegen en overuren door wasstops te integreren in de reguliere ritten van uw chauffeurs via een eenvoudige reservering op het onlineplatform.

 • Save money

  Bespaar geld

  Op een gebruiksvriendelijk onlineplatform krijgt u een overzicht van uw reinigingsintervallen. Zo kunt u onnodige wasbeurten en kosten vermijden.

 • Feel secure

  Voel u veilig

  Onze oplossing maakt het gemakkelijker om op de hoogte te blijven van de hygiënenormen en om de controle te behouden over de naleving ervan. De reinigingsattesten staan duidelijk vermeld op elke factuur en zijn toegankelijk via uw online account. Bovendien kunt u met één klik een uitgebreid GMP-registratierapport (Good manufacturing practice) downloaden.

 • Enjoy convenience

  Maximale controle

  Stel in uw online account de gewenste reinigingsintervallen in en krijg toegang tot realtime informatie. Beheerders ontvangen een e-mail telkens wanneer een dienst wordt gebruikt. Bovendien krijgen ze wekelijks een rapport toegestuurd per e-mail.

Découvrez d’autres services routiers de Shell

Tankreiniging

Om aan de gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het essentieel dat tankwagens regelmatig grondig worden gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het personeel van onze partners is speciaal opgeleid om uw voertuigen te reinigen volgens een hoge standaard, elke keer opnieuw.

Vrachtwagenparkings

Ons grote netwerk van betrouwbare en veilige parkings maakt het leven van uw chauffeurs gemakkelijker. Het geeft u ook de zekerheid dat uw vrachten veilig zijn en dat uw bedrijf voldoet aan de verkeerswetgeving.