VOORDELEN VAN DE SHELL MOBILITY SOLUTIONS APP

 • Diensten

  Schaf uw tickets, passen en abonnementen aan voor het openbaar vervoer, betaal uw parkeerplaats, maak gebruik van een deelwagen of van een deelfiets.

 • Minder administratie

  Eén enkele factuur voor al uw mobiliteitsdiensten inclusief transacties voor brandstof en elektrisch laden! Geen onkostennota's meer en dus geen tijdverspilling... Al uw uitgaven worden gecentraliseerd zodat uw btw-administratie éénvoudig wordt.

 • 100% digitaal

  Een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee u al uw mobiliteitsgerelateerde uitgaven in realtime kunt bijhouden: mobiliteitsbudgetten, cafetariaplannen, bedrijfsuitgaven en zelfs privé-uitgaven. Privé-uitgaven worden apart gefactureerd rechtstreeks aan de gebruiker van de app.

 • Verklein uw CO₂-voetafdruk en voorkom files

  We versterken onze positie door een mobiliteit te ontwikkelen die voldoet aan de politieke verwachtingen alsook de ambities van onze klanten: Wij gaan voor efficiënter, duurzamer en multimodaal.

 • Op maat

  Mobiliteitsdiensten worden op maat aangeboden aan alle werknemers met of zonder fleetkaart

 • Tools

  Webportal voor Fleet Managers om budgetten te bepalen en analyses uit te voeren. APP voor smartphone te gebruiken door uw chauffeurs om met slechts een paar klikken over een hele resem mobiliteit te beschikken (bus, trein, fiets, autodelen, …).

MAAK KENNIS MET ONZE SERVICE

Shell Fleet Hub

De snelle en eenvoudige manier om de brandstofkaarten van uw wagenpark online te beheren.

Elektrisch rijden

Omdat er steeds vaker gekozen wordt voor elektrisch rijden, worden oplossingen voor laden onderweg, thuis en op kantoor steeds belangrijker. Shell wil een leidende rol spelen in de energietransitie en ziet elektrisch rijden als een belangrijke component, ook voor zakelijke klanten.

Ons netwerk

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties met voorterrein wereldwijd en nog eens 10.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt.