De euroShell Card biedt onze bedrijfsklanten een veilige en efficiënte manier om brandstoffen te kopen en gebruik te maken van een reeks andere geweldige diensten. Dankzij meer dan 50 jaar aan expertise op het gebied van brandstofkaarten en een van de grootste netwerken van stations ter wereld bent u met een euroShell Card verzekerd van beter beheer en meer gemak en veiligheid.

Verminder kosten, verhoog beheer

Zodra uw chauffeurs hun euroShell Card gaan gebruiken, merkt u de voordelen voor uw bedrijf. Kortingen, kostenbeheer en minder administratie resulteren in een efficiëntere en winstgevende bedrijfsvoering.

Wij helpen u bij het beheren van de brandstofkosten, zodat u uw aandacht optimaal kunt richten op uw bedrijf.

Een vrachtwagenvriendelijk netwerk

We bieden een van de grootste netwerken van stations in Europa, met meer dan 2.500 stations speciaal opgezet voor vrachtwagens. Vrachtwagenvoorzieningen zijn onder andere AdBlue-pompen, beveiligd parkeren, HGV-banen, wasvoorzieningen en hoge overkappingen. Hierdoor kunnen voertuigen snel en veilig terug de weg op.

Prijsstelling vooraf bekendgemaakt

Met onze euroShell Card voor vrachtwagens en bussen worden de prijzen vooraf bekendgemaakt, zodat u elke week weer precies weet wat u voor uw brandstof moet betalen. Bovendien maken we binnen ons netwerk gebruik van speciale kortingsgroepen (DDG of Differentiated Discount Groups), zodat u kunt tanken bij stations die u de beste prijs bieden.

Nationale en internationale acceptatie

Lokaal of wereldwijd, met onze nationale en internationale kaarten bepaalt u zelf waar uw chauffeurs de euroShell Card kunnen gebruiken.

24/7 accountbeheer

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw brandstofkaartaccount gewoon vanachter uw bureau beheren. Bestel en blokkeer brandstofkaarten, controleer brandstofverbruik en -kosten continu en genereer verbruiks- en transactierapporten.

Via onze slimme e-mailalerts kunnen we ook helpen bij het voorkomen van fraude en misbruik van brandstofkaarten.

Beveiligde brandstofkaart

Veiligheid vormt een belangrijk kenmerk van onze euroShell Cards. Dankzij afzonderlijke pincodes, optimale kaartcontrole en speciale fraudeteams kunt u de brandstofkaarten met een gerust hart gebruiken en bent u tevens verzekerd van sneller en eenvoudiger brandstofkaartbeheer.

In het kort

Belangrijkste voordelen

 • Korting op Shell diesel in België
 • Toegang tot een van de grootste netwerken in Europa
 • Brandstoffen van zeer hoge kwaliteit
 • Betrouwbare en veilige methode om voor brandstof te betalen
 • Nauwkeurige informatie over uw brandstofverbruik
 • Eén eenvoudige wekelijkse factuur voor uw gehele wagenpark
 • 24/7 online accountbeheer
 • Gratis dekking voor hulp bij pech onderweg in Europa en diensten voor vrachtwagenreiniging op bepaalde stations

Optionele extra's

 • Gebruik uw kaart om tolheffingen, veerdiensten en nog veel meer te betalen
 • Premium 24/7 online accountbeheer
 • Keuze om uw kaart te gebruiken voor tankbeurten enkel in België of in heel Europa
 • Papieren facturen (€2 per factuur)

Verzoek om informatie

Wij nodigen u uit om het formulier in te vullen en wij nemen contact met u om samen de beste manier om de Shell Card aan uw behoeften aan te passen

Verzoek om informatie

Meer in Shell tankkaart voor bedrijven - Shell Card

Shell tankkaart

Elk bedrijf is anders. Of u nu een internationale organisatie of een lokaal bedrijf hebt, er is altijd een brandstofkaart die geschikt is voor uw wagenpark.

Ons netwerk en kwaliteitsbrandstoffen

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties wereldwijd en nog eens 12.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnste tankstation zich bevindt.