Voor de automobiliteit is het van belang dat er getankt kan worden. In dit kader is goed te weten dat u van harte welkom bent bij onze Shell-stations. U kunt blijven tanken bij onze stations. We doen ons best u zo veilig mogelijk te ontvangen, onder meer door het inlassen van extra schoonmaakrondes.

Voor eten en drinken zijn we u ook van dienst bij Shell-stations. Er zijn echter wel enkele beperkingen.

Het aanbod in onze shops is wat beperkter dan u gewend bent. Onze shops zijn ingericht op het meenemen van producten (ons ‘on the go’-aanbod). U kunt dus broodjes, koffie, snacks en dergelijke meenemen voor onderweg. In verband met de veiligheid is het tot nader order niet meer mogelijk om consumpties in de shop te nuttigen.

De overheidsmaatregelen en de veiligheid van u en de gastheren/gastvrouwen op de stations zijn leidend voor ons aangepaste aanbod. We hopen dat u hier begrip voor heeft en we verzekeren u dat we er alles aan doen om u ook in deze bijzondere tijden optimaal van dienst te zijn.

Veel gestelde vragen Covid-19

Zie ook

Shell-brandstoffen

Ontdek het unieke gamma brandstoffen van Shell en de technologische expertise die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van elke druppel.

Motoroliën en smeermiddelen van Shell

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen en kent een geschiedenis van 70 jaar innovatie. Verken Shell’s gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.