30% meer gerecycled plastic in onze verpakkingen. Daar gaat Shell voor tegen 2030.

45% is de vermindering in CO2-uitstoot die Shell tegen 2035 wil bereiken.

2050 is het jaar waarin Shell klimaatneutraal wordt.

Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Want als je exact het bedrag van het lucky number van de maand tankt, maak je kans op de terugbetaling van je tankbeurt.

ELKE DAG 1 WINNAAR

De actie* loopt in alle deelnemende Shell-stations. Bij elke maand hoort een lucky number: 

Januari = 30
Februari = 50
Maart en april= 45

Aangezien we dagelijks één winnaar kiezen, betekent dit meer dan 120 winnaars in totaal!
Bovendien krijgt elke deelnemer één gratis koffie, af te halen in de Shell shop.

QR code

HOE TANK JE GELUK?

Begeef je naar een Shell station.

  1. Tank voor exact het lucky number van de maand in euro
  2. Hou je ticket bij
  3. Doe mee:
    • Scan de QR-code met je smartphone en volg de instructies.
    • Of ga naar luckynumbers.be door op onderstaande knop te tikken met je smartphone.

* Actie geldig van 5/01/2022 tot en met 30/04/2022 in alle deelnemende Shell-stations in België en Groothertogdom Luxemburg. Voorwaarden op luckynumbers.be

Services

Koffie

Op zoek naar een tussenstop om even zelf bij te tanken? Maak een pitstop bij één van onze Shell Shops, of deli2go en deli by Shell-wegrestaurants.

Shell-brandstoffen

Ontdek het unieke gamma brandstoffen van Shell en de technologische expertise die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van elke druppel.

AdBlue

AdBlue is een in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm.

deli by Shell

Op zoek naar een wegrestaurant om even bij te tanken? Maak een pitstop bij één van onze deli by Shell-wegrestaurants. Ga je voor een heerlijke lunch voor onderweg of een ontbijtje? Bij deli by Shell krijg je de allerlekkerste belegde broodjes, koffie van baristakwaliteit, smoothies en warme of gefrituurde snacks.

Onze tankstations in de buurt kan je met hulp van onderstaande kaart makkelijk vinden. Vul je locatie in en je ziet de stations in de omgeving. Je kunt ook zoeken op specifieke producten en services bij een benzinepomp van Shell. Zo vind je bijvoorbeeld Shell-tankstations met een Starbucks Store, carwash-locaties, deli2go-wegrestaurants en schone 2theloo-toiletten.