WAAROM KIEZEN VOOR SHELL ?

Shell kwaliteitsbrandstoffen

Jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot de formulering van brandstoffen van hoge kwaliteit die u op de weg houden. We investeren hierin jaarlijks meer dan 1 miljard dollar, meer dan elk ander mondiaal oliebedrijf.

Ons netwerk

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties met voorterrein wereldwijd en nog eens 10.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt.

Shell express

Snel, gemakkelijk en goedkoop tanken. De kwaliteit van Shell voor de scherpe prijzen die je van een onbemand station verwacht. 

 shell pecten

ZOEK EEN SHELL-TANKSTATION

Zoek uw dichtstbijzijnde Shell-tankstation met onze station locator en plan uw route.

Legal :

De Expertips op huidige webpagina zijn louter van informatieve aard. Deze Expertips worden zowel door Belgian Shell NV, als door derden aangeleverd.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze webpagina en de daarop opgenomen gegevens, kan Belgian Shell NV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van deze gegevens weergegeven in de Expertips.

Belgian Shell NV garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

Belgian Shell NV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van handelingen of beslissingen, van welke aard dan ook die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt, die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.