Productvoordelen van Shell Advance

Behoud van vermogen

Rode motorfiets en motorrijder op een weg met auto's en gebouwen op de achtergrond

Behoud de kracht: geen verlies van vermogen

Wanneer olie verslechtert, kan het wrijving veroorzaken die motorefficiëntie vermindert met verlies van vermogen tot gevolg. Shell Advance Ultraverslechtert niet tussen olieverversingen, zodat uw motorfietsen optimaal blijven presteren.

*Gebaseerd op interne testgegevens van Shell met Honda Wave 125 cc motorfietsen gemeten na 1000 en 13.000 kilometer, met een verlengde olieverversingsinterval van 6000 km.

Brandstofbesparing

twee motorrijders, de een rijdt op de weg en de ander tankt benzine

Blijf langer rijden: 5 km meer per liter brandstof

Shell Advance Ultra minimaliseert de vorming van afzettingen die leiden tot wrijving en verlies van vermogen, voor efficiëntere krachtoverbrenging en zuiniger brandstofverbruik.

*Gemiddelde resultaten van Shell Advance Ultra 10W-40 vergeleken met die van Shell Advance AX5 20W-40, met Shell Gasohol 91 loodvrije benzine, in Honda Wave 125 cc motorfietsen na een inloopperiode van 6000 km. Het brandstofverbruik kan worden beïnvloed door andere factoren zoals verkeersomstandigheden, type motorfiets en rijgedrag.

Olieverversingsintervallen

twee motorrijders verversen de olie van een motorfiets

Rij langer tussen olieverversingen

Vluchtigheid en oxidatie van olie leiden tot olieverslechtering. Shell Advance Ultra is minder vluchtig en is beter bestand tegen oxidatie. Hierdoor verslechtert de olie niet binnen 6000 km, twee keer langer dan het normale olieverversingsinterval.

*Shell Advance Ultra gaat twee keer langer mee dan het gebruikelijke olieverversingsinterval van 3000 km. Volg de OEM-aanbevelingen van uw motorfiets voor olieverversingsintervallen, dit kan variëren per merk en model. Het olieverversingsinterval kan worden beïnvloed door andere factoren zoals brandstofkwaliteit en rijgedrag.

Aanbevolen door toonaangevende fabrikanten

DUCATI

Ducati-motorrijder die op een motor rijdt

Shell's technische samenwerking met Ducati Corse

Shell's technische samenwerking met Ducati Corse begon in 1999 toen Shell Ducati heeft ondersteund bij het wereldkampioenschap superbike. In 2003 gingen de partners, die meerdere titels in de wacht hebben gesleept, samen de strijd aan in het wereldkampioenschap MotoGP. Sindsdien geldt het als een van de sterkste en meest succesvolle samenwerkingen binnen de wereld van de motorsport.

Shell’s betrokkenheid bij motorraces van topniveau heeft er mede voor gezorgd dat het Shell Advance-smeermiddel en de Shell V-Power-brandstof voor op de weg zijn ontwikkeld. Zo kunnen motorrijders over de hele wereld profiteren van de geavanceerde technologie voor het circuit. De kennis opgedaan op het circuit wordt overgebracht op Shell's producten voor de weg - dit staat centraal bij de technische samenwerking met Ducati, omdat MotoGP de meest extreme testomgeving biedt voor Shell's producten.

BMW

Shell BMW Advantec

BMW’s ADVANTEC van Shell

Shell is door BMW AG gekozen als haar enige aanbevolen wereldwijde leverancier voor fabriek afgevulde en aftermarketmotoroliën voor BMW Motorrad. Vanaf 2015 produceert Shell motoroliën met het BMW-merk voor klanten binnen het dealernetwerk van de BMW Group met meer dan 3.500 dealers in meer dan 140 landen. Deze producten voldoen aan de nieuwste BMW-motorspecificaties en worden ondersteund door Shell’s PurePlus-technologie.

HONDA

Bestuurder Honda-motor

Shell Advance Asia Talent Cup-mede mogelijk gemaakt door Honda

Shell Advance is de trotse titelsponsor van de Shell Advance Asia Talent Cup - een spannende nieuwe competitie die fungeert als podium voor het beste jonge talent in de wereld van de motorsport. Het project is in 2014 gestart en heeft als doel om motorrijders in Azië en Australië toegang te geven tot competitief wegracen. De geavanceerde Shell Advance Ultra met PurePlus-technologie smeert en beschermt de Honda NSF250R Moto3 motorfietsen, de officiële racemachines in de Shell Advance Asia Talent Cup.

Shell Advance producten

Shell Advance 4-taktmotorfietsoliën

Shell Advance 4-taktmotorfietsoliën zijn een speciaal mengsel van synthetische, halfsynthetische of minerale basisoliën van topkwaliteit.

Shell Advance 2-taktmotorfietsoliën

Shell Advance 2-taktmotorfietsoliën helpen bij het reinigen en beschermen, evenals bij het verlagen van de uitlaatgasrookproductie. Hier vindt u de juiste olie voor uw 2-taktmotor.

Shell Advance 4-taktscooteroliën

Shell Advance 4-taktscooteroliën bieden uitmuntende bescherming en hoge betrouwbaarheidsgraad qua olieprestaties.

Shell Advance Racing M

Shell Advance Racing M is een racemotorolie gebaseerd op castorolie die speciaal is ontwikkeld voor 2-takt karts, ook aanbevolen voor 4-takt racemotoren.