Shell V-Power

Shell V-Power maakt uw motor schoner en sterker. Het is een unieke prestatiebrandstof met dubbele werking.

  1. Het helpt extra vermogen te leveren door actieve bescherming van de motor.
  2. Het reinigt de motor ingrijpend.
  3. Het haalt het beste uit uw motor – welke auto u ook rijdt.

De unieke Shell formule met dubbele werking is ontwikkeld om uw motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen gedurende de gehele levensduur van
uw auto. Geïnspireerd door onze ervaringen op het circuit met Ferrari, bevat onze geavanceerde formule prestatieverhogende componenten om het beste uit uw motor halen - welke auto u ook rijdt.

Shell V-Power betekent:

  • Reinigende kracht: ontwikkeld voor het verwijderen van de bestaande en het voorkomen van nieuwe prestatieremmende vuilafzettingen op vitale motoronderdelen.
  • Hogere ontstekingskwaliteit: voor een betere verbranding waardoor meer energie uit elke druppel brandstof aan de motor wordt doorgegeven.

En dit alles geeft betere prestaties.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel bevat eveneens Shell’s unieke formule met dubbele werking om uw motor ingrijpend te reinigen en vitale motoronderdelen te beschermen, wat zorgt voor meer vermogen gedurende de gehele levensduur van uw auto-welke auto u ook rijdt.

Shell V-Power Diesel betekent:

  • Reinigende kracht: ontwikkeld voor het schoonmaken en schoonhouden van de brandstofinjectoren, zodat u het beste uit uw dieselmotor haalt.
  • Actieve bescherming: door speciale componenten omlangdurig meer vermogen uit iedere druppel brandstof te halen.

En dit alles geeft betere prestaties.

Wat houdt 'een betere prestat

Shell V-Power bevat een krachtige reinigingstechnologie die speciaal is ontwikkeld om de dagelijkse rijprestaties en het reactievermogen van de motor te verbeteren. De unieke dubbelwerkende formule is ontwikkeld om uw motor schoner en sterker te maken en om vitale motoronderdelen te beschermen. En dit alles geeft betere prestaties.