Hoe is Shell V-Power Nitro+ Diesel ontworpen om te beschermen tegen corrosie?

Shell V-Power Nitro+ Diesel werd speciaal ontworpen om dieselinjectiesystemen te reinigen en te beschermen. Het is ontworpen om het vermogen van een motor te herstellen en te onderhouden door middel van actieve motorbescherming.

Shell V-Power Nitro+ Diesel is samengesteld met een krachtig reinigingsmiddel om prestatieverlagende vuilafzettingen te vermijden en te verwijderen die in de motor achterblijven na het gebruik van non-premium brandstoffen. Onze geavanceerde formule is ontworpen om te werken onder de extreme condities van het brandstofinjectiesysteem, om schadelijke en vuile bezinksels af te breken en te verwijderen.

Shell V-Power Nitro+ Diesel is ontworpen om een beschermende film te vormen op metalen oppervlakken, om de snelheid van corrosie te verlagen en precisiecomponenten van het brandstofsysteem te helpen beschermen.

*Corrosiebescherming op basis van laboratoriumtesten uitgevoerd volgens ASTM D665A.

Werkelijke effecten en voordelen zijn afhankelijk van het type voertuig, de leeftijd van het voertuig, de rijcondities en rijstijl.

Werkelijke mogelijke voordelen hebben betrekking op een reinigend element dat ontworpen is om bestaande neerslag in uw motor te helpen verwijderen. 
 

Meer in Motorists