Hoe is Shell V-Power Nitro+ loodvrij ontworpen om te beschermen tegen vuil en corrosie?

De unieke dubbele werking van Shell V-Power Nitro+ loodvrij is ontworpen om uw motor actief te reinigen en instant bezinksel te verwijderen dat een invloed kan hebben op de prestaties van uw voertuig.

Shell V-Power Nitro+ loodvrij is samengesteld met krachtige reinigingsmiddelen om belangrijke componenten van het brandstofsysteem te beschermen tegen vuil en om te helpen bestaand vuil te verwijderen tijdens het rijden.

Shell V-Power Nitro+ loodvrij is ook ontworpen om een beschermende film te vormen op metalen oppervlakken om corrosie van cruciale componenten van het brandstofsysteem te vermijden.

Shell V-Power Nitro+ loodvrij met Friction Modification Technology (FMT) werd ontworpen om wrijving te vermijden in cruciale onderdelen van uw motor zodat deze ongehinderd kunnen draaien.

*Werkelijke effecten en voordelen zijn afhankelijk van het voertuig, leeftijd van voertuig, rijcondities en rijstijl.

Effectieve mogelijke voordelen hebben betrekking op een reinigend element dat ontworpen is om aanwezig bezinksel in uw motor te helpen verwijderen.

Corrosiebescherming op basis van laboratoriumtesten uitgevoerd volgens ASTM D665A.

Meer in Motorists

Shell V-Power Diesel

Leer meer over onze beste prestatiebrandstof voor dieselmotoren. Ontworpen om het vermogen van een motor te herstellen en te onderhouden door middel van actieve motorbescherming.