Een schonere motor betekent een efficiëntere motor. Shell V-Power Diesel heeft de DYNAFLEX-technologie verbeterd voor de beste reinigingsprestaties.2

shell v-power diesel logo

Productvoordelen

DYNAFLEX

De nieuwe Shell V-Power Diesel heeft de DYNAFLEX-technologie verbeterd voor de beste reinigingsprestaties.2

Prestaties

De nieuwe Shell V-Power Diesel biedt de beste prestaties.3 Deze heeft het vermogen tot 100% van de prestaties van uw motor te herstellen.4

Efficiëntie

De nieuwe Shell V-Power Diesel levert onze beste prestaties en efficiëntie.5

Disclaimers:

  1. Helpt prestaties te herstellen door het verwijderen van prestatieverminderende vuilafzettingen van belangrijke onderdelen van het brandstofsysteem zoals injectoren in industrie standaardtesten uitgevoerd volgens DW10B. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  2. In vergelijking met Shell Diesel. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en / of brandstofinjectoren schoon te houden van prestatieverminderende vuilafzettingen. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technologie
  3. In vergelijking met Shell Diesel. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  4. Helpt prestaties te herstellen door het verwijderen van prestatieverminderende vuilafzettingen van belangrijke onderdelen van het brandstofsysteem zoals injectoren in industrie standaardtesten uitgevoerd volgens DW10B. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  5. In vergelijking met de voorgaande Shell V-Power brandstofformuleringen. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie. 

Meer over Shell brandstoffen

Shell V-Power Benzine

Onze nieuwste generatie Shell V-Power Benzine met een octaangetal van RON 98, zorgt voor meer efficiëntie en nog betere prestaties.

Zoek een Shell-tankstation

Zoek uw dichtstbijzijnde Shell-tankstation en plan uw route.