Genomineerde gastheren/vrouwen

Winnaar kwartaal 1

vainqueur du premier trimèstre

Ils van der Eecken is de eerste genomineerde voor de titel van Servicekampioen van het Jaar 2019. Op het station Shell Zottegem, zorgde ze voor een warm welkom voor de vaste én toevallige gast. Bij binnenkomst kregen de gasten elke vrijdag een vers gebakken croissant bij de koffie om de werkweek goed af te sluiten. Ze zorgde voor een aangename sfeer op het station: “de croissants werden spontaan in een mandje aan onze gasten aangeboden en wie er zin in had, mocht er gerust eentje bijnemen”.

Winnaar kwartaal 2

vainqueur du deuxième trimestre

Céline, al 11 jaar met plezier in dienst op Shell Station Berchem, had het briljante idee om traditiegetrouw op 1 mei een Meiklokje aan gasten aan te bieden. Alle tankende gasten, zowel met de auto als in een vrachtwagen kregen op de Dag van de Arbeid deze attente gêste, en bijna allemaal reageerden zij aangenaam verrast.

In 5 uur tijd zijn er wel 500 boeketten verspreid. Desgevraagd wat Céline de leukste reacties vond, zei ze: “De reactie van een Engelse vrachtwagenchauffeur was erg leuk. Hij vond dat Shell erg goed voor haar gasten zorgde, en dat dit kleine gebaar gepaard gaat met groot geluk”

Céline, je hebt de titel van kwartaal 2 dan ook volledig verdiend!

Winnaar kwartaal 3

vainqueur du troisième trimestre

Inès Neves is de Servicekampioene voor het derde kwartaal. Ze zou deze eretitel het liefst willen delen met haar collega’s. Inez vond het door Shell gekozen WOW thema voor een frisse, vrolijke toiletbeleving een tof idee, want "op je werk wil je je toch goed voelen, een beetje zoals thuis”. De teams van Frisange en Rumelange gaven hun 'kleine plekjes' een verjongingskuur, door het aanbrengen van grote stickers, en plaatsen van geurstokjes en plantjes. Zo maakte ze het leven van de klanten en werknemers een stuk aangenamer: want iedereen vindt het super om onderweg WC's te vinden die proper en aangenaam zijn!

Winnaar kwartaal 4

winnaar kwartaal 4

De winnaar van kwartaal 4 is Jordy Janssens. Op het Shell station aan de luchthaven van Oostende ontvangen de bezoekers een traktatie. In de donkere maanden is dat een kop zelfgemaakte warme chocomelk. "Eigenlijk doen we dat al jaren. Elke klant wordt hier persoonlijk begroet, met die kleine attentie. En het spreekt voor zich dat de warme chocomelk een voltreffer is in het najaar en in de winter." De reacties van de klanten waren dan ook erg positief. Velen hebben zo’n service nog nooit meegemaakt en waren aangenaam verrast!

  

Zie ook

Motorsport

Het technische partnerschap van Shell met Scuderia Ferrari, race- en coureursprofielen voor de Shell Advance Asia Talent Cup en volg het Ducati-team.

Shell oliën en smeermiddelen

Ontdek ons gamma smeermiddelen van wereldklasse en de technologische inzichten die hebben geleid tot hun formulering.

Shell App

Download de Shell Motorist App voor iPhone en Android: uw partner voor elke reis.