Het aanbod van Shell voor fabrikanten

Technologisch partnerschap

Technologisch partnerschap

Terwijl u technische grenzen verlegt op het gebied van zuinigheid, prestaties en betrouwbaarheid, kan een technologisch partnerschap met Shell u helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Wij werken nauw samen met uw teams om onze toonaangevende vakkennis op het gebied van smeermiddelen toe te passen op uw technologische uitdagingen.

Door samen te werken met Daimler hebben wij Shell Rimula R6 LME ontwikkeld, dat drievoudige voordelen oplevert: lage emissies, besparingen op onderhoud en een brandstofbesparing tot maar liefst 2%*. Door de standaardspecificaties achter zich te laten, heeft Shell een verbetering in brandstofbesparing tot maar liefst 6,5% aangetoond, dankzij een innovatief conceptsmeermiddel.

*In vergelijking met een typische 10W-40-olie

Wereldwijde betrouwbaarheid

Wereldwijde betrouwbaarheid

Het wereldwijde bereik van Shell biedt u een veilige aanvoer van consistente producten met kwaliteitsborging naar uw vestigingen en dealerbedrijven over de gehele wereld. U kunt er dus zeker van zijn dat u kunt beschikken over de hoogwaardige smeermiddelen die uw voertuigen nodig hebben, waar ze zich ook bevinden.

Wij beschikken over toonaangevende posities in zowel volgroeide markten als in groeimarkten. In de VS bijvoorbeeld zijn we de nummer één leverancier van smeermiddelen en in China de grootste internationale leverancier.

Maximaliseren van de aftermarketwaarde

Maximaliseren van de aftermarketwaarde

Door met Shell te werken, kunt u met behulp van effectieve olieprogramma's continu waarde genereren in uw klantenrelaties. Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor dealers om voordeel te halen uit de status van Shell als een wereldwijd gerenommeerd klantenmerk met een reputatie voor kwaliteit en prestaties.

Of uw dealer klanten moet vasthouden, aantrekken, tevredenstellen of behoefte heeft aan het verhogen van de winstgevendheid: Shell kan een aangepast olieprogramma ontwikkelen en de implementatie ervan tot en met het dealerbedrijf beheren.

Smeermiddelen van Shell voor auto- en vrachtwagenfabrikanten

Dieselmotoroliën voor zware toepassingen

Automotoroliën

Automotoroliën, Shell Helix

Shell Helix automotoroliën

De juiste olie kan prestaties verbeteren en kosten verlagen. Ons uitgebreide gamma producten is speciaal samengesteld en uitgebreid getest om waarde aan uw bedrijf toe te voegen. Zoek de juiste olie voor uw bedrijfsproces.

Meer informatie over Shell Helix automotoroliën

Smeeroliën

Smeeroliën, Shell Gadus

Smeeroliën

Hoe langer uw vet meegaat, hoe langer uw onderdelen meegaan en hoe minder uw apparaten moeten worden gesmeerd. Met een volledig productgamma van Shell Gadus-vetten kunt u het vet selecteren dat het beste voldoet aan uw behoeften.

Meer informatie over Shell Gadus smeeroliën

Services

Shell LubeAdvisor

Logo van Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw efficiëntie te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. 

Meer informatie over Shell LubeAdvisor

Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logo van Shell LubeMatch

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

Meer informatie over Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Zie ook

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.