Auto-onderdelen

Smeermiddelen kunnen cruciaal zijn voor de efficiëntie van uw productie en vormen vaak een integraal onderdeel van uw product. Of u nu de onderhoudskosten van uw productielijn wil verlagen met behulp van onze duurzame oliën en vetten op basis van de meest recente technologie of de efficiëntie van uw voertuigen of onderdelen wilt verbeteren met innovatieve smeermiddelen die in fabriek worden voorgevuld: wij bieden een breed gamma smeermiddelen ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen.

Download onze brochure voor voertuigonderdelen

Smeermiddelen van Shell voor voertuigonderdelen

Compressoroliën

Smeervetten

Shell Gadus

Smeervetten

Hoe langer uw vet meegaat, hoe langer uw onderdelen meegaan en hoe minder uw apparaten moeten worden gesmeerd. Met een volledig productgamma van Shell Gadus-vetten kunt u het vet selecteren dat het beste voldoet aan uw behoeften.

Meer informatie over Shell Gadus-smeeroliën

Hydraulische vloeistoffen

CNHTC, China

CNHTC, China

Door de olie voor de hydraulische pomp te vervangen door Shell Tellus S2 M 46 kon CNHTC de interval voor het aftappen van olie verdubbelen. Dat leverde een besparing van $ 15.644 op.

Download de casestudie van CNHTC
Fabrikant van auto-onderdelen, Thailand

Fabrikant van auto-onderdelen, Thailand

Door over te stappen op Shell Tellus S2 M-hydraulische olie werd het ongeplande onderhoud aan de buigmachine van Yarnapund verminderd met een besparing van meer dan $ 71.300 per jaar.

Download de casestudie van Yarnapund

Services

Shell LubeAdvisor

Logo van Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw efficiëntie te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. 

Meer informatie over Shell LubeAdvisor

Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logo van Shell LubeMatch

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

Meer informatie over Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Featured Content

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.