Het aanbod van Shell voor fabrikanten

Technologische samenwerking

Samenwerkingsverband in technologie

Terwijl u technische grenzen verlegt op het gebied van zuinigheid, prestaties en betrouwbaarheid, kan een technologische samenwerking met Shell u helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Wij werken zij aan zij met uw teams om onze toonaangevende vakkennis op het gebied van smeermiddelen toe te passen op uw technologische uitdagingen.

Door samen te werken met Daimler hebben wij Shell Rimula R6 LME ontwikkeld, wat drievoudige voordelen oplevert: lage emissies, besparingen op onderhoud en een brandstofbesparing van tot wel 2%*. Door de standaardspecificaties achter zich te laten, heeft Shell een verbetering in brandstofbesparing van tot wel 6,5% aangetoond, dankzij een innovatief conceptsmeermiddel.

*In vergelijking met een typische 10W-40-olie

Wereldwijde betrouwbaarheid

Wereldwijde betrouwbaarheid

Het wereldwijde bereik van Shell biedt u een veilige aanvoer van consistente producten met kwaliteitsborging naar uw vestigingen en dealerbedrijven over de gehele wereld. U kunt er dus zeker van zijn dat u kunt beschikken over de smeermiddelen van hoge kwaliteit die uw voertuigen nodig hebben, waar ze zich ook bevinden.

Wij beschikken over toonaangevende posities in zowel volgroeide markten als in groeimarkten. In de VS bijvoorbeeld zijn we de nummer één leverancier van smeermiddelen en in China de toonaangevende internationale leverancier.

Maximising aftermarket value

Maximaliseren van de aftermarketwaarde

Door met Shell te werken, kunt u met behulp van effectieve olieprogramma's continu waarde genereren in uw klantenrelaties. Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor dealerbedrijven om munt te slaan uit de status van Shell als een wereldwijd herkend klantenmerk met een reputatie voor kwaliteit en prestaties.

Of uw dealer klanten moet vasthouden, aantrekken of tevredenstellen of behoefte heeft aan het verhogen van de winstgevendheid: Shell kan een olieprogramma op maat ontwikkelen en de implementatie ervan tot en met het dealerbedrijf beheren.

Services

Shell LubeAdvisor

Logo van Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw efficiëntie te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. 

Meer informatie over Shell LubeAdvisor

Shell LubeAnalyst

Logo van Shell LubeAnalyst

Shell LubeAnalyst

Met dit waarschuwingssysteem worden potentiële olie- of apparatuurproblemen vastgesteld voordat ze kritiek worden. 

Meer informatie over Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

 Logo van Shell LubeCoach

Shell LubeCoach

Dit uitgebreide trainingsprogramma voor smeermiddelen is bedoeld om uw team te coachen om betere prestaties te leveren.

Meer informatie over Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logo van Shell LubeMatch

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

Meer informatie over Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Logo van Shell LubeVideoCheck

Shell LubeVideoCheck

Met dit geavanceerde apparaat met glasvezeltechnologie kunt u de binnenzijde van uw motor bekijken zonder deze te demonteren.

Meer informatie over Shell LubeVideoCheck

Smeermiddelen van Shell voor auto- en vrachtwagenfabrikanten

Heavy Duty Dieselmotorolie

Dieselmotorolie voor zware toepassingen, Shell Rimula - R6 LME 5W 30

Dieselmotoroliën voor zware toepassingen

Olie van hoge kwaliteit kan u helpen uw materieel te beschermen en de waarde te maximaliseren. We leveren een compleet aanbod van beschermingsproducten.

Meer over Shell Rimula dieselmotoroliën voor zware toepassingen

Automotoroliën

Automotoroliën, Shell Helix

Shell Helix automotoroliën

De juiste olie kan prestaties verbeteren en kosten verlagen. Ons uitgebreid aanbod van producten is speciaal samengesteld en uitgebreid getest om waarde aan uw bedrijf toe te voegen. Zoek de juiste olie voor uw bedrijfsproces.

Meer over Shell Helix automotoroliën

Smeeroliën

Smeervetten, Shell Gadus

Oliën en smeervetten

Hoe langer uw vet meegaat, hoe langer uw onderdelen meegaan en hoe minder uw apparaten moeten worden gesmeerd. Met een volledig aanbod van producten van Shell Gadus-vetten kunt u het vet selecteren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Meer over Shell Gadus smeervetten

Meer in smeermiddelen voor bedrijven

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.