WAAROM WERKEN BIJ SHELL?

Beloningen en voordelen

Combineer je onze creatieve, coöperatieve werkomgeving en ons wereldwijde optreden, met een indrukwekkend scala aan voordelen, dan wordt werken bij Shell een geïnspireerde carrièrekeuze. 

Maak het verschil

Kijk uit naar een doelgerichte carrière bij Shell. Je werk kan een positieve impact hebben op je leven, je gemeenschap en de wereld. 

Wij zijn één team

Wij zijn toegewijd aan elkaars welzijn en succes. Binnen een cultuur van samenwerking, respect, integriteit en zorg voor elkaar, delen we gezamenlijke waarden die geïntegreerd zijn in alles wat we doen.

Verken een wereld van mogelijkheden

Wij zijn wereldwijd en in verschillende sectoren actief. En dat geeft je de flexibiliteit om een diversiteit aan mogelijkheden binnen Shell te verkennen en je carrière constant verder te ontwikkelen. 

SPECIAAL GEMARKEERDE INHOUD

Ons bedrijf in één oogopslag

Ons bedrijf is gebouwd op een fundament van innovatieve technologie en vakkundige medewerkers. Shell is de afgelopen 125 jaar uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen ter wereld door de energie te leveren die mensen gaande houdt. Wij hebben dit gedaan door ons steeds te ontwikkelen en zo te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ontdek meer over hoe wij samen vooruitgang aandrijven.

Nuttige tips voor je carrière

Blader door ons Resource Center voor tips en hints bij je sollicitatie en kom meer te weten over het leven bij Shell.

MOGELIJK BEN JE OOK GEÏNTERESSEERD IN

Neem contact met ons op

Als je assistentie of informatie wilt over je sollicitatie of het rekruteringsproces, neem dan contact met ons op.

Bedrog in het rekruteringsproces

Dit is een belangrijk bericht over bedrieglijke communicatie richting het publiek. 

Werken bij Veelgestelde vragen

Bekijk onze Veelgestelde Vragen voor de antwoorden op je vragen.