Haal meer uit elk onderdeel

Uit onderzoek van Shell blijkt dat onderhoud vaak geen prioriteit heeft totdat het te laat is en er storingen optreden. Gebrek aan expertise op het gebied van smering leidt tot vermijdbare kosten en vertragingen.

Door de juiste combinatie van Shell smeermiddelen te gebruiken, kunnen bedrijven de productiviteit van voertuigen en materieel verbeteren. Smeermiddelen bedragen vaak maar 1 tot 2% van de totale onderhoudskosten, maar het gebruik van de optimale smeermiddelen voor al uw materieel kan u een besparing van 30% op uw bedrijfslasten opleveren.

ONTDEK HOE SHELL LUBRICANTS FOR DRIVELINE UW BRANCHE EFFICIËNTER MAKEN

Wagenpark

Als vrachtwagens en bussen de basis vormen van uw bedrijf, is minimale downtime en maximale brandstofefficiëntie essentieel.

Met Shell Lubricants for Driveline voldoen uw voertuigen aan de wettelijke vereisten en houdt u ze op de weg.

Lees meer over Shell smeermiddelen voor wagenparken

Bouw

We begrijpen dat u onder druk staat om uw projecten op tijd en binnen het budget af te ronden en dat u daarvoor alles uit uw materieel moet halen, of het nu om graafmachines, shovels, asfalteermachines of hijskranen gaat.

Shell Lubricants for Driveline helpen u om uw productiviteit en efficiëntie te optimaliseren, waardoor u meer winst maakt.

Lees meer over Shell smeermiddelen voor de bouw

Landbouw

Het succes van uw landbouwbedrijf is afhankelijk van in hoeverre u optimaal gebruik kunt maken van uw materieel, of het nu om tractoren, oogstmachines, zaaimachines of strooimachines gaat.

Shell Lubricants for Driveline helpt u om CO2-uitstoot tot een minimum te beperken en uw materieel aan het werk te houden, vooral in het hoogseizoen.

Lees meer over Shell smeermiddelen voor de landbouw