Ontwikkeling van smeermiddelen

Producten en diensten ter ondersteuning van bedrijfsduurzaamheid

Wij helpen u bouwen aan een duurzamere toekomst van uw bedrijf. Maak kennis met producten en diensten van Shell Lubricant Solutions.

Lubricant

Voldoen aan zakelijke of maatschappelijke verplichtingen is niet langer een tweeledige keuze. Geen van beide kan worden bereikt zonder de ander. Shell Lubricant Solutions biedt een reeks producten en diensten waarmee organisaties duurzaamheid in de bedrijfsstrategie kunnen integreren.

Een belangrijk aandachtspunt van de innovatie van Shell Lubricant Solutions in de afgelopen jaren is de ontwikkeling van oliën en smeervetten die zijn ontworpen om de industrie en transportbedrijven te helpen bij het verlagen van het energie- en brandstofverbruik. Adviesdiensten kunnen uw bedrijf ook ondersteunen bij het verlagen van het energieverbruik en het verminderen van de bijbehorende uitstoot.

Ontdek duurzaamheidsproducten en -services

Biologisch afbreekbare smeermiddelen

Het assortiment oliën en smeervetten van Shell Naturelle is geschikt voor gebruik in ecologisch kwetsbare gebieden, zoals de zee, bosbouw en landbouw. Lees meer over Shell Naturelle, ons assortiment aan biologisch afbreekbare smeermiddelen.

Hoogwaardige motoroliën voor vrachtwagens en zware toepassingen

Uitgebreide praktijktests hebben een hogere brandstofbesparing en de lange olieverversingsintervallen aangetoond bij het gebruik van Shell Rimula-oliën.

Vermindering van plastic afval

Shell Lubricant Solutions investeert in milieuvriendelijkere productverpakkingen en biedt diensten zoals dispenser- en navuloplossingen om u te helpen het verpakkingsgebruik te verminderen.

CO₂-reductie

Nu bedrijven CO2-doelen stellen, kunnen wij deze ondersteunen - hetzij via producten waarvan de CO2-uitstoot bij de productie wordt gecompenseerd, hetzij via adviesdiensten om uw bedrijf te ondersteunen bij het verlagen van het energieverbruik en de daarmee samenhangende uitstoot.

Meer informatie over duurzaamheid bij Shell

Wat duurzaamheid inhoudt bij Shell

Lees meer over wat duurzaamheid betekent bij Shell: onze maatschappij op een verantwoorde manier meer en schonere energieoplossingen bieden.

Nature-Based Solutions

Ontdek hoe Shell in de natuur investeert als onderdeel van haar ambitie om een bedrijf te worden met netto nul uitstoot.