Shell Diala-producten

Shell Diala

Kies uit ons Diala-gamma elektrische oliën om de allerbeste bescherming voor uw dure bedrijfsgoederen te vinden.

Brochure Downloaden

L & Z-transformatoren besparen € 22,290 met transformatorolie van een hogere kwaliteit *

Het Duitse bedrijf L & Z Transformatoren is gespecialiseerd in het onderhoud, de reparatie en de verwijdering van elektrische systemen. De kernactiviteit omvatte service en recycling van transformatoroliën. Het bedrijf, dat sinds 1984 conventionele transformatoroliën gebruikte, observeerde tijdens olie-opwerking dat het de neiging had te schuimen tijdens vacuümbehandeling; Als gevolg hiervan moest het onderhoudsproces worden gestopt totdat het schuim was opgelost. L & Z vroeg Shell Lubricants om advies over het verkorten van de verwerkingstijd en het verhogen van de efficiëntie.

De oplossing

De technische experts van Shell Lubricants hebben een uitgebreide beoordeling van het proces uitgevoerd en Shell Diala S4 ZX-I aanbevolen, dat minder neiging heeft om te schuimen dan conventionele transformatoroliën.

De resultaten

  • Het bedrijf behaalde een besparing van € 22.290 per jaar als gevolg van de verminderde tijd besteed aan het onderhoudsproces.
  • 10% geschatte tijdwinst bij onderhoud dankzij de lagere schuimneiging van Shell Diala S4 ZX-I.
  • Verhoogde beschikbaarheid van het systeem verbetert de L & Z-services voor klanten.

De perfecte partner voor EDF Heysham 2 Power Station

De Gas-to-Liquids (GTL) -technologie van Shell helpt de prestaties, het leven en de betrouwbaarheid van transformatoren te verbeteren. Lees hier over de voordelen die EDF kon behalen door over te schakelen naar de Shell Diala S4 ZX-I transformatorolie.

Lees hier de EDF Testimonial

 

* De aangegeven besparingen zijn afhankelijk van het berekeningsjaar en deze locatie. Deze berekeningen kunnen van tijd tot tijd variëren, afhankelijk van de locatie; beïnvloedende factoren zijn b.v. Toepassing, bedrijfsomstandigheden, momenteel gebruikte producten, staat van de apparatuur en onderhoudspraktijken. Verdere details op aanvraag