Booklet

Vandaag zien we de vraag naar stationaire gasmotoren stijgen. Dit komt door de groei van hernieuwbare energiebronnen – vanwege de noodzaak van back-upvermogen – en vanwege de trend naar decentrale stroomopwekking.

Omdat stationaire gasmotoren een grotere rol gaan spelen in het leveren van energie in Europa, worden er meer eisen gesteld en wordt er meer van de motor verwacht. Dit betekent dat ze moeten worden ontworpen voor een zo hoog mogelijke prestatie en efficiëntie.

Toch blijkt uit ons onderzoek dat bijna 1 op de 5 Europese elektriciteitsbedrijven afbraak van apparatuur ervaren door inefficiënte smering1.

Benieuwd hoe smering uw onderhoudskosten kan verlagen? Download dan onze whitepaper om te leren hoe u uw totale kosten reduceren en uw motoren langer harder kan laten werken. Het voeden van morgen begint met vandaag, dus het is tijd om onderhoud een prioriteit te maken.

Download het whitepaper

[1] * Dit is gebaseerd op een enquête, in opdracht van Shell Lubricants en uitgevoerd door Research firma Edelman Intelligence en is gebaseerd op 400 interviews met Power sector medewerkers die de aankoop beïnvloeden of smeermiddelen/vetten gebruiken als onderdeel van hun werk in 8 verschillende landen