Profiteer van onze ervaring in de energie-industrie

Ontdek meer over hoe wij u kunnen ondersteunen de juiste smeermiddelen te vinden en effectieve smeermanagementprogramma's samen te stellen. Onze technische teams kunnen u helpen bij het integreren van optimale smeerprocessen in uw organisatie, zodat u vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Services

Shell LubeAdvisor

Logo van Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw efficiëntie te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen. 

Meer informatie over Shell LubeAdvisor

Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logo van Shell LubeMatch

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

Meer informatie over Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Shell smeermiddelen voor de energie-industrie

Stationaire-motoroliën

Turbineoliën

Turbineoliën, Shell Turbo

Turbineoliën

Ontdek het aanbod turbineoliën dat speciaal ontwikkeld is om uw turbines te helpen hun optimale bedrijfsmogelijkheden te behalen.

Meer over Shell Turbo turbineoliën

Elektrische oliën

Elektrische oliën, Shell Diala

Elektrische oliën

Een lange en voorspelbare olielevensduur is van essentieel belang voor de prestaties van een transformator. Met Shell hebt u de keuze uit een gamma prestatieprofielen die ontworpen zijn om diverse bedrijfsgoederen te beschermen.

Meer over Shell Diala elektrische oliën

Tandwieloliën

Tandwieloliën, Shell Omala

Tandwieloliën

Bekijk Shell's aanbod tandwieloliën om te zien hoe u de levensduur van bedrijfsgoederen kunt verlengen, storingen kunt voorkomen en het rendement van uw machines kunt verhogen.

Meer over Shell Omala tandwieloliën

Smeervetten

Smeervetten, Shell Gadus

Smeervetten

Hoe langer uw vet meegaat, des te langer gaan uw onderdelen mee, en des te minder smeerwerkzaamheden voor uw apparatuur. Met een volledig productaanbod van Shell Gadus-vetten kunt u het vet selecteren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Meer over Shell Gadus smeervetten

Hydraulische vloeistoffen

Hydraulische vloeistoffen, Shell Tellus

Hydraulische vloeistoffen

Ontdek hoe de hydraulische vloeistoffen van Shell de efficiëntie van uw hydraulische systemen kunnen behouden of zelfs verbeteren met de nieuwste synthetische technologie.

Meer over Shell Tellus hydraulische vloeistoffen

Heavy Duty Dieselmotorolie

Meer in smeermiddelen voor bedrijven

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.