Door de juiste smeermiddelen te gebruiken, kunt u uw werking aanzienlijk verbeteren

Shell LubeAdvisor werd speciaal ontwikkeld om te zorgen dat u keer op keer de juiste olie van Shell op het juiste moment gebruikt. Door u te helpen het smeren en onderhouden van uw apparaten en voertuigen te verbeteren, ontvangt u aanzienlijke voordelen, een hogere productiviteit en minder downtime en uiteindelijk behaalt u daarmee een voorsprong op uw concurrentie.

De Shell LubeAdvisor-service wordt geleverd door hoog opgeleide technische medewerkers van Shell. Ons team bestaat uit technische helpdesks en deskundigen op het gebied van smeren op locatie. Daarnaast bieden we u een aantal nuttige en gemakkelijke hulpmiddelen die u kunt gebruiken. Het volledige aanbod van Shell LubeAdvisor-services biedt u een schat aan technische en praktische kennis.

De Shell LubeAdvisor-diensten

Website

24/7 technische hulp via de website van Shell LubeMatch en Shell LubeAdvisor

Technische ondersteuning door getrainde medewerkers

De technische medewerkers van Shell staan klaar om u telefonisch of op locatie te helpen met het oplossen van smeerproblemen en om uw vragen over processen en producten te beantwoorden

Uitgebreide beoordeling van uw locatie

Onze technici op locatie helpen u graag bij het vaststellen van punten voor verbetering en mogelijkheden tot kostenbesparingen door uw smeer- en onderhoudspraktijken te verbeteren

Smeeroverzichten

Onze technici op locatie kunnen u helpen uw vereisten te bepalen, welke producten u nodig hebt en wanneer u uw apparaten het beste kunt smeren

Meer informatie over LubeAdvisor

Gebruik onze contactpagina om een vertegenwoordiger van Shell te contacteren voor meer informatie over LubeAdvisor. Bent u een bestaande klant? Klik dan op de onderstaande knop om Shell LubeAdvisor te bezoeken.

Naar Shell LubeAdvisor

Meer informatie over onze diensten voor klanten

Shell LubeAnalyst

Dit waarschuwingssysteem stelt potentiële olie- of apparatuurproblemen vast voordat ze kritiek worden.

Shell LubeCoach

Dit uitgebreide trainings programma voor smeermiddelen is bedoeld om uw team te coachen om betere prestaties te leveren.

Dit kan ook interessant zijn voor u

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.