Ontdek hoe u de betrouwbaarheid van machines kunt verhogen en onderhoudskosten kunt besparen

Shell LubeAnalyst controleert de conditie van uw smeermiddelen en machines. Deze controleservice draagt bij aan een soepele bedrijfsvoering, omdat mogelijke problemen met de olie of machines vroegtijdig worden geconstateerd voordat ze kritiek kunnen worden.

Shell LubeAnalyst helpt uw bedrijf tijd en geld te besparen op onderhoud en mogelijke stilstand als gevolg van falende apparatuur. Het systeem waarschuwt u vroegtijdig en biedt u gemoedsrust omdat u weet dat uw apparaten en smeermiddelen in optimale staat zijn.

Het Shell LubeAnalyst-systeem is snel en gebruiksvriendelijk.  Nadat u zich online voor de service hebt aangemeld, neemt u oliemonsters van uw apparatuur en stuurt deze naar een van onze laboratoria. Zodra wij uw monsters hebben getest en geanalyseerd, sturen wij u onze diagnose en aanbevelingen door via e-mail. Op die manier vormt Shell LubeAnalyst een detectiesysteem dat u gemoedsrust geeft omdat u weet dat uw apparatuur en smeermiddelen in optimale bedrijfstoestand zijn.

Meer informatie over LubeAnalyst

Neem contact op met een vertegenwoordiger van Shell via de contactpagina voor meer informatie over LubeAnalyst. Bent u een bestaande klant? Klik dan op de onderstaande knop om Shell LubeAnalyst te bezoeken.

Naar Shell LubeAnalyst

Meer informatie over onze diensten voor klanten

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw rendement te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen.

Shell LubeCoach

Dit uitgebreide trainings programma voor smeermiddelen is bedoeld om uw team te coachen om betere prestaties te leveren.

Dit kan ook interessant zijn voor u

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.