Uw team trainen om betere prestaties te leveren

Het smeren van uw apparaten kan beslissend zijn voor het minimaliseren van mogelijke defecten en voor het maximaliseren van de levensduur van uw systemen. Dit vertaalt zich in een direct concurrentievoordeel, vooral wanneer de kosten door ongeplande downtime sterk toenemen. Het enige dat uw medewerkers nodig hebben is een goede training.

Shell LubeCoach is een kwalitatief trainingsprogramma dat speciaal werd ontwikkeld om uw medewerkers in staat te stellen om de vruchten te plukken van een goed ontworpen smeerplan. De cursusinhoud is modulair en specifiek afgestemd op de behoeften van u en uw medewerkers.

De cursussen worden gegeven door technische experts met ruime praktische ervaring in workshops om een praktisch inzicht te bieden in beproefde technieken, afgeleid van kennis die binnen het wereldwijde netwerk van Shell werd verzameld.

Dankzij de Shell LubeCoach-training leren uw medewerkers het belang van smeren voor succesvolle alledaagse activiteiten binnen uw organisatie. Bovendien ontwikkelen ze de kennis die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen die leiden tot een langere levensduur van smeermiddelen, apparatuur en componenten.

Geef uw medewerkers de opleiding en middelen om de mogelijke voordelen te realiseren van een volledig geoptimaliseerd smeerplan zodat u maximaal rendement uit uw investering haalt dankzij een beter team.

Meer informatie over LubeCoach

Neem contact op met een vertegenwoordiger van Shell via de contactpagina voor meer informatie over LubeCoach. Bent u een bestaande klant? Klik dan op de onderstaande knop om Shell LubeCoach te bezoeken.

Naar Shell LubeCoach

Meer informatie over onze diensten voor klanten

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw rendement te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen.

Shell LubeAnalyst

Dit waarschuwingssysteem stelt potentiële olie- of apparatuurproblemen vast voordat ze kritiek worden.

Meer onderwerpen

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.