Ontdek hoe u de beoordeling van motoren kunt optimaliseren zonder ze uit elkaar te halen en welke tijdbesparing en winst dat oplevert.

Shell LubeVideoCheck is een vooraanstaand glasvezel-optisch hulpmiddel waarmee belangrijke interne motoronderdelen, inclusief onbereikbare gebieden zoals de cilinderkop, kleppen, cilinderwanden en zuigers, kunnen inspecteren zonder de motor zelf uit elkaar te halen. U hoeft alleen maar de injector of de gloei- of startbougie te verwijderen om toegang te krijgen.

Dit vormt een kosteneffectieve, efficiënte en eenvoudige manier om alle motor- en voertuigonderdelen te inspecteren zonder de tijd en kosten die nodig zijn om een motor te ontmantelen en alle downtime die daarmee gepaard gaat. U kunt de conditie van de motor beoordelen en mogelijke defecten identificeren voordat er dure mechanische schade optreedt.

Shell LubeVideoCheck-rapporten zijn op maat gemaakt voor uw behoeften en worden opgesteld volgens uw specificaties. Het rapport bevat informatie over de conditie en een overzicht van eventuele problemen, oorzaken en acties.

Meer informatie over onze diensten voor klanten

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren over de olie die u moet gebruiken om uw rendement te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen.

Shell LubeAnalyst

Dit waarschuwingssysteem stelt potentiële olie- of apparatuurproblemen vast voordat ze kritiek worden.

Dit kan ook interessant zijn voor u

Smeermiddelproducten

Ontdek hoe het juiste smeermiddel u aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuig te verlengen en de downtime te verminderen.

Informatiebladen

Vind de belangrijkste technische informatie en veiligheidsgegevens over onze producten.