Shell-medewerker adviseert ter plaatse een medewerker uit de industrie

Innovatie op het gebied van services voor smeermiddelen

Een combinatie van geoptimaliseerde smering met Industry 4.0-intelligentie.

Industry workers consulting on site

Bedrijven over de hele wereld zijn enthousiast over het potentieel van Industry 4.0-technologieën om hun activiteiten te verbeteren, evenals over de kostenbesparingen die nieuwe high-tech apparatuur hun bedrijf kan opleveren. Een gebrek aan expertise op het gebied van doeltreffend onderhoud en smering kan echter de inspanningen van bedrijven om het potentieel van hun investeringen in high-tech apparatuur te maximaliseren ernstig verstoren.

Samenwerking is de sleutel tot het overwinnen van deze obstakels en het mogelijk maken van vooruitgang.

Te veel bedrijven onderschatten nog steeds de impact die het optimaliseren van smering op het bedrijfsresultaat kan hebben. Terwijl dit in feite essentieel is voor bedrijven om de potentiële besparingen op de totale eigendomskosten (TCO) te realiseren door nieuwe high-tech apparatuur en optimaal onderhoud.

Bij Shell zijn we er trots op nauw samen te werken met klanten om hen te helpen kansen te grijpen om het maximale uit nieuwe technologieën te halen. Het delen van expertise zal alleen maar waardevoller worden om bedrijven te helpen bij het navigeren door de aanstaande veranderingen.

High-tech diensten om geavanceerde apparatuur te helpen onderhouden

Shell Remote Sense – Een service voor continue bewaking van de olieconditie die slimme sensoren, machine learning en geavanceerde analyses gebruikt om bruikbare inzichten en aanbevelingen te produceren die tastbare waarde bieden - door dure ongeplande stilstand te verminderen, de conditie van de apparatuur te verbeteren, de onderhoudsstrategie te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verhogen.

  • Shell LubeCoach – Een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is ontworpen om uw medewerkers de verbeterde kennis te geven die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen over het onderhoud van geavanceerdere apparatuur.
  • MachineMax – Een digitale wagenparkbeheerdienst van Shell en draadloze telematicabedrijf MachineMax voor machines die buiten de openbare weg worden gebruikt, ontworpen om het gebruik en de winstgevendheid van het wagenpark te optimaliseren. Deze maakt gebruik van draadloze slimme sensoren en analyses om de problemen van onderbenutting van voertuigen, lange stilstandtijden en slecht onderhoud aan te pakken. Operators en locatiemanagers ontvangen realtime informatie via een gebruiksvriendelijke interface die hen kan helpen bij het optimaliseren van hun wagenparkactiviteiten en preventieve onderhoudsprogramma's.
  • OREN – Een B2B-marktplaats voor mijnbouw, gemaakt door Shell en IBM. Oren verbindt vooruitstrevende klanten met innovatieve oplossingen van vertrouwde bedrijven om dringende problemen op het gebied van bedrijfsvoering, duurzaamheid, veiligheid, productie en meer aan te pakken.

Shell LubeAnalyst

Zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, zodat u op apparatuur gebaseerde diagnoses en inzichten kunt krijgen om weloverwogen onderhoudsbeslissingen te nemen.

Shell Remote Sense

Continue controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële assets te leveren.

MachineMax

Digitaal platform voor apparatuurbeheer voor wagenparken en machines voor buiten de openbare weg. Met behulp van slimme sensoren en de nieuwe generatie analytics helpt het bedrijven het gebruik en de winstgevendheid van hun voertuigen voor buiten de openbare weg te maximaliseren.

Meer over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Shell Lubricant Solutions

Ontdek onze hoogwaardige smeermiddelen en deskundige services voor smeermiddelen die zijn ontwikkeld om meer duurzame waarde voor bedrijven te creëren.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.