Shell Remote Sense is een voorspellende onderhoudsservice die gebruikmaakt van technologieën voor het op afstand bewaken van de olieconditie, machine learning en de expertise van Shell op het gebied van smeermiddelen om bruikbare inzichten te geven over de conditie van uw olie.

De inzichten worden realtime geleverd via de Shell Remote Sense-website en door e-mail notificaties, en kunnen via API-verbindingen worden geïntegreerd met bestaande monitoring- en telemetriesystemen.

Shell Remote Sense verschilt van traditionele laboratoriumgebaseerde olieanalyses, zoals Shell LubeAnalyst, doordat de olie continu wordt gecontroleerd, zodat u potentiële problemen vroegtijdig kunt detecteren en corrigerende maatregelen kunt nemen voordat ze schade aan uw apparatuur veroorzaken.

Industry 4.0 is het nieuwe normaal.

Onze klanten gebruiken Shell Remote Sense om hun voetafdruk van Industrial Internet of Things (Industrial IoT) uit te breiden.

*Remote Sense is beschikbaar in geselecteerde markten en sectoren.

Belangrijkste kenmerken van Shell Remote Sense:

  • In realtime volgen van de olieconditie

    Shell Remote Sense kan u 24 uur per dag toegang geven tot de actuele status van uw olie.

  • Bruikbare inzichten en aanbevelingen

    Met gerichte inzichten zoals resterende olielevensduur en verontreinigingsdetectie levert Shell Remote Sense sneller aanbevelingen dan laboratoriumgebaseerde olieanalyses, zodat u snel kunt reageren.

Shell Remote Sense kan u helpen bij het volgende:

fuel dilution detected


Ongeplande stilstand verminderen

Door bruikbare inzichten en aanbevelingen te leveren, kunnen we u helpen sneller op afwijkingen te reageren voordat er een storing optreedt, waardoor ongeplande stilstand wordt verminderd.

critical equipment identified

 

Onderhoud optimaliseren

Door de olieconditie te bewaken, kunnen we een beeld krijgen van de gezondheid van uw assets, zodat u kunt bepalen welke assets aandacht nodig hebben.

oil change recommendation


De levensduur van apparatuur verlengen

Zodra we een beeld hebben van de gezondheid van uw apparatuur, kunnen we aanbevelingen doen om u te helpen de gezondheid ervan te verbeteren, wat betekent dat elk onderdeel langer kan draaien voordat het moet worden vervangen.

reachstacker with engine highlighted

 

Het gebruik verbeteren en de productiviteit verhogen

Shell Remote Sense helpt u om over te stappen van onderhoud gebaseerd op bedrijfstijd naar onderhoud gebaseerd op de conditie van uw apparatuur, wat het gebruik kan verbeteren en de productiviteit kan verhogen.

Bekijk hoe Shell Remote Sense uw bedrijf kan ondersteunen

Shell Remote Sense voor stationaire motoren

De realtime olieanalyseservice van Shell Remote Sense kan worden ingezet voor zware motoren die op verschillende brandstoffen werken: diesel, zware stookolie, biogas, aardgas.

Shell Remote Sense voor motoren van vuilstortmachine

Ontdek hoe Shell Remote Sense kan helpen bij het oplossen van uitdagingen bij motoren op stortplaatsen, zoals een hoge siliciumverontreiniging.

Shell Remote Sense voor compressorstations en pijpleidingen

Operators van aardgaspijpleidingen wenden zich tot Remote Sense voor online controle van smeermiddelen op bemande en onbemande stations.

Meer informatie over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.