Dan kan Shell Remote Sense een oplossing bieden.

Shell Remote Sense biedt live oliebewaking voor gasmotoren.
De service kan ook worden gebruikt op compressoren met speciale oliecarters die gescheiden zijn van het smeermiddel.

Shell Remote Sense geeft direct waarschuwingen wanneer verontreinigingen zoals water het systeem binnendringen, of wanneer TBN aanzienlijk is gedaald.

Operators van compressorstations kunnen Shell Remote Sense gebruiken om hun onderhoudsroutines beter te plannen.

De service houdt toezicht op het volgende:

  • TBN – zuren uit verbranding hebben een negatieve invloed op de reserve-alkaliteit van het smeersysteem. Door TBN te bewaken, kunt u beter bijhouden of de olie nog kan worden gebruikt, of dat een olieverversing wordt aanbevolen.
  • Oxidation – oxidatie- en nitratieniveaus kunnen aangeven hoe lang de olie nog gebruikt kan worden en kunnen ook helpen detecteren wanneer de timing van de ontsteking is uitgeschakeld.
  • Viscositeit – radicale veranderingen in de viscositeit van de motorolie kunnen duiden op verbrandingsproblemen of erop wijzen dat het verkeerde type smeermiddel in het carter is bijgevuld. Viscositeitsproblemen moeten onmiddellijk worden gecorrigeerd om schade aan de motor te voorkomen.
  • Waterverontreiniging – Shell Remote Sense kan een indicatie geven wanneer verontreinigingen, zoals water, de motor zijn binnengedrongen

Andere functies kunnen worden toegevoegd, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Shell Remote Sense werkt op 2-takt- en 4-takt-aardgasmotoren. Het systeem kan ook worden aangepast om te werken op turbines en compressorcilinders.

Meer informatie over Shell Remote Sense

Shell Remote Sense Overview

Bezoek de homepagina om te zien hoe Shell Remote Sense de conditie van uw apparatuur realtime bewaakt.

Shell Remote Sense-klantenportaal

Bent u al een gebruiker van Shell Remote Sense? Bekijk uw gegevens live door u aan te melden bij het klantenportaal.

De juiste motorolie kiezen

Shell Remote Sense kan met elk merk motorolie werken, ongeacht de fabrikant. Bezoek de Shell Mysella-pagina voor ons aanbod voor gasmotoroliën voor landfill machines.

Meer informatie over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.