Shell Remote Sense bewaakt de olie in stortplaatsmotoren met belangrijke inzichten zoals:

  • TBN – zuren uit de verbranding van stortgassen hebben een negatieve invloed op de reserve-alkaliteit van het smeersysteem. Door TBN te bewaken, kunt u beter bijhouden of de olie nog kan worden gebruikt, of dat een olieverversing wordt aanbevolen.
  • Silicium – siloxanen in de stortgasstroom veranderen in vaste silica-afzettingen, wat leidt tot verhoogde slijtage door schuring. Shell Remote Sense kan het siliciumniveau in de olie bewaken, zodat u weet wanneer de opbouw van silicium een kritiek niveau bereikt.
  • Viscositeit – radicale veranderingen in de viscositeit van de motorolie kunnen duiden op verbrandingsproblemen of erop wijzen dat het verkeerde type smeermiddel in het carter is bijgevuld. Viscositeitsproblemen moeten onmiddellijk worden gecorrigeerd om schade aan de motor te voorkomen.
  • Waterverontreiniging – Shell Remote Sense kan een indicatie geven wanneer verontreinigingen, zoals water, de motor zijn binnengedrongen.Other metrics can be added depending on your specific needs.

Shell Remote Sense kan worden geïnstalleerd op motoren met extreem zure gasstromen. Remote Sense werkt op inline en V-vormige cilinderconfiguraties.

Meer informatie over Shell Remote Sense

Shell Remote Sense Overview

Bezoek de homepagina om te zien hoe Shell Remote Sense de conditie van uw apparatuur realtime bewaakt.

Shell Remote Sense-klantenportaal

Bent u al een gebruiker van Shell Remote Sense? Bekijk uw gegevens live door u aan te melden bij het klantenportaal.

De juiste motorolie kiezen

Shell Remote Sense kan met elk merk motorolie werken, ongeacht de fabrikant. Bezoek de Shell Mysella-pagina voor ons aanbod voor gasmotoroliën voor landfill machines.

Meer informatie over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.