Shell Lubricants Expert smeert industriële apparatuur

Uitval van apparatuur voorkomen

Uw teams helpen apparatuur te beschermen en de integriteit van assets te behouden.

Industriële arbeiders die advies geven op locatie

Machines worden steeds complexer, maar het is moeilijk om gelijke tred te houden met veranderende onderhoudsbehoeften als u zich erop richt om de werkzaamheden gaande te houden.

Daarom is extra ondersteuning en expertise voor uw personeel erg belangrijk.

We weten dat u op zoek bent naar partners die uw team aanvullen en helpen bij het oplossen van problemen, zoals storingen of ongepland onderhoud.

Het enige dat natuurlijk beter is dan problemen oplossen, is ze voorkomen voordat ze zich voordoen.

Voorspellend onderhoud, waaronder het op afstand monitoren van apparatuur op olieconditie, is essentieel voor het beschermen van apparatuur en het behoud van uw assets.

We bieden een complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om klanten meer controle over activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.

Ontdek onze diensten voor smeermiddelen

Shell LubeAnalyst

Zeer gedetailleerde olie-analyse in het laboratorium met meer dan 100 verschillende testopties, zodat u op apparatuur gebaseerde diagnoses en inzichten kunt krijgen om weloverwogen onderhoudsbeslissingen te nemen.

Shell Remote Sense

Continue controle van de olieconditie op afstand met behulp van sensortechnologie en geavanceerde analyses om realtime bruikbare inzichten en aanbevelingen voor uw essentiële assets te leveren.

Shell LubeAdvisor

Technische ondersteuning om u te helpen de juiste producten te kiezen en de smeerprocessen te verbeteren, om ervoor te zorgen dat uw apparatuur wordt beschermd en in staat is om waarde te leveren aan uw bedrijf.

Meer over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Shell Lubricant Solutions

Ontdek onze hoogwaardige smeermiddelen en deskundige services voor smeermiddelen die zijn ontwikkeld om meer duurzame waarde voor bedrijven te creëren.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.