Shell-medewerker adviseert ter plaatse een medewerker uit de industrie

Vertrouwde expertise

De kenniskloof op het gebied van onderhoud opvullen om de winstgevendheid te vergroten.

Branche worden geconfronteerd, lopen sterk uiteen. Van het verminderen van stilstandtijd en het verlagen van kosten tot het verlengen van de levensduur van apparatuur en het aanpassen aan Industry 4.0-technologieën.

Er is echter één uitdaging waarmee alle sectoren te maken hebben: een gebrek aan deskundigheid van het personeel, wat bijdraagt aan defecten aan apparatuur. Daarnaast is er een grote vraag naar betere toegang tot efficiënte en voortdurende ondersteuning van vertrouwde experts.1

Het dienstenportfolio van Shell Lubricant Solutions is bedoeld om aan deze vraag te voldoen door vertrouwde expertise en praktisch advies te bieden die klanten over de hele wereld hebben geholpen om tastbare voordelen voor het bedrijfsresultaat te realiseren.

Of u nu op zoek bent naar directe antwoorden om onderhoudsbeslissingen te begeleiden, trainingen om personeel bij te scholen voor een doeltreffendere smering van apparatuur of praktische ondersteuning van een ervaren expert, wij kunnen u helpen.

  • Shell LubeAdvisor - Technische ondersteuning om u te helpen de juiste producten te kiezen en de smeerprocessen te verbeteren, om ervoor te zorgen dat uw apparatuur wordt beschermd en in staat is om waarde te leveren aan uw bedrijf.
  • Shell LubeCoach - Cursussen en workshops gegeven door ervaren technische experts die waardevolle kennis delen over de beste smeringstechnieken voor apparatuur. Het personeel is vervolgens uitgerust met de kennis om het volledige potentieel van smering voor uw activiteiten te realiseren en om de dagelijkse werkwijzen van uw vestiging met succes te ondersteunen.

1Op basis van een enquête onder klanten in de mijnbouw-, wagenpark-, energie-, productie-, bouw- en landbouwsector, in opdracht van Shell Lubricants en uitgevoerd door onderzoeksbureau Edelman Intelligence in 7 landen (VS, China, India, Duitsland, Rusland, Indonesië en het VK), gehouden van maart tot april 2018

Shell LubeAdvisor

Technische ondersteuning om u te helpen de juiste producten te kiezen en de smeerprocessen te verbeteren, om ervoor te zorgen dat uw apparatuur wordt beschermd en in staat is om waarde te leveren aan uw bedrijf.

Ontdek meer

Meer over Shell Lubricants

Ontdek onze services voor smeermiddelen

Ontdek onze complete toolkit met services, krijg volledige toegang tot Shell-expertise en ontvang online en persoonlijke ondersteuning.

Ontdek onze producten

Ontdek ons assortiment hoogwaardige smeermiddelen, ontworpen door technologische experts, om de efficiëntie van onderdelen te verhogen, de levensduur van de apparatuur te verlengen en de stilstandtijd van voertuigen aanzienlijk te verminderen.

Shell Lubricant Solutions

Ontdek onze hoogwaardige smeermiddelen en deskundige services voor smeermiddelen die zijn ontwikkeld om meer duurzame waarde voor bedrijven te creëren.

Inzichten en expertise

Ontdek onze complete toolkit met diensten, digitale hulpmiddelen, training en expertise om u meer controle over uw activiteiten te geven en stilstand van apparatuur te voorkomen.

Shell Lubricant Solutions – Duurzaamheid

Duurzaamheid bereiken zonder in te boeten op bedrijfsprestaties. Lees meer over hoe Shell Lubricant Solutions kunnen helpen bij de verduurzaming van uw bedrijf.

Ontdek meer