Making European tolling simple

Europese tolbetalingen vereenvoudigd

Het beheer van een wagenpark met internationale bestemmingen en bijbehorende tolbetalingsverplichting is een complexe aangelegenheid. Verschillende nationale tolsystemen vereisen verschillende tolboxen en betaalmethodes. Hierdoor lopen chauffeurs het risico vertraging op te lopen. Tegelijkertijd is de administratieve afwikkeling op kantoor ook een tijdrovende klus. Wij adviseren u graag welke toloplossing u kan helpen.

Een tolbetalingsoplossing op maat voor elk bedrijf

De Europese tolbetalingsoplossing van Shell is veelzijdig en wordt voor u op maat gemaakt om de vele verschillende uitdagingen waar u voor staat aan te pakken. Shell loopt voorop in elektronische tolbetaling en maakt gebruik van de nieuwste technologie om u de meest uitgebreide dekking in Europa te bieden.

Tolling
Handle all your tolling needs with one simple service

Verwerk eenvoudig al uw toltransacties

Alles is ontworpen om probleemloos te werken: van een simpel bestelproces tot eenvoudig installatie van tolboxen en van één set facturen voor alle Europese tolbetalingen tot het beheer van al uw brandstof- en overige uitgaven via uw Shell account.


Take control with a solution built around you and your business

Een toloplossing die om u en uw bedrijf heen is gebouwd

Onze tolexperts brengen uw internationale routes, wensen en behoeftes in kaart en adviseren u welke elektronische tolheffingsoplossing geschikt is voor u en uw bedrijf, ongeacht de grootte of samenstelling van uw wagenpark.


Benefit from a future-proof service from a partner you can trust

Profiteer van een toekomstbestendige oplossing van een partner die u kunt vertrouwen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het Europese tollandschap en intensieve samenwerking met tolproviders zorgen ervoor dat onze toloplossingen meegroeien met de EETS-markt. Zo kunt u vertrouwen op het aanpassingsvermogen dat u nodig heeft om bij te stellen wanneer u dat nodig heeft.


  

Voordelen van Shell's EETS toloplossing

 • The widest coverage

  De breedste dekking

  Betaal probleemloos tol voor wegen, tunnels en bruggen in 25 landen - en in meerdere landen met één universele tolbox.

 • Save money

  Bespaar geld

  Registreer voor automatische betaling van terugbetalingen en kortingen en verminder het risico op boetes voor gemiste tolbetalingen.

 • Tailored for you

  Op maat gemaakt voor u

  Onze tolexperts werken met u samen om een toloplossing samen te stellen die het beste bij uw bedrijf past.

 • Easy to install

  Eenvoudig installatie

  De installatie van inbouwunits gaat snel en eenvoudig en de registratie wordt verzorgd door ons team van tolexperts.

 • Integrated with Shell Card

  Geïntegreerd met de Shell Card

  Beheer alle wagenparkkosten zoals brandstoffen, tol, truckwash, beveiligd parkeren, veerdiensten en btw- en accijnsterugvordering met één leverancier via de Shell Card.

 • Easy to use

  Gemakkelijk in gebruik

  intuïtieve technologie en gratis draadloze updates maken de tolboxen makkelijk in gebruik voor chauffeurs.

 • Save time

  Bespaar tijd

  Vereenvoudig de administratie met één enkele set facturen per maand in uw eigen valuta voor al uw betalingen via de Shell Card.

 • Stay updated

  Blijf up-to-date

  Via Shell Fleet Hub en eRoad Services blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, beheert u uw wagenpark en berekent u tolkosten via de Shell tolcalculator.

What is EETS

EETS

Wat is EETS?

EETS is de afkorting van European Electronic Toll Service. EETS is een gereguleerde Europese richtlijn die betrekking heeft op de interoperabiliteit van elektronische tolheffing in de Europese Unie en heeft tot doel het proces van tolbetaling te vereenvoudigen. De Europese richtlijn bepaalt dat elke weggebruiker toegang heeft tot elektronische tolheffing op het hele continent met gebruik van één contract en één ingebouwde tolbox. Volg de onderstaande link voor meer informatie over EETS en veelgestelde vragen.

The Shell EETS Box

EETS

De EETS tolboxen van Shell

Onze oplossing voor de EETS-richtlijn is de EETS-tolbox van Shell. De tolbox is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt u één enkel platform voor het totaalbeheer van tolbetalingen, kortingen en terugbetalingen tot facturatie en transactiebeheer. De EETS oplossing van Shell heeft momenteel dekking in 12 Europese landen en zodra nieuwe toldomeinen worden toegevoegd worden deze via draadloze updates geleverd. De Shell EETS tolbox helpt om Europese tolbetalingen te vereenvoudigen, op kantoor en onderweg. Neem contact met ons op om de beste oplossing te vinden voor uw Europese tolbetalingen.

Reis naadloos door meerdere Europese landen met de Shell EETS Box

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied
Reis naadloos door meerdere Europese landen met de Shell EETS Box
Detail 1

Huidige dekking

Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Polen, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Bulgarije, Zwitserland en Hongarije.

Detail 2

Verdere ontwikkelingen

Tsjechië, Slowakije en Slovenië.

Detail 3

Lokale oplossingen

Deze landen bieden nog geen EETS-oplossing, maar u kunt uw Shell Card gebruiken om via een lokale provider te koppelen aan een nationale tolbetalingsoplossing.

Klik op de gemarkeerde gebieden voor meer informatie over elk gebied

Opmerking: Denemarken en Zweden maken deel uit van het Eurovignet. In Denemarken, Zweden en Noorwegen bieden we betalingen voor veerboten, bruggen, tunnels.

Probleemloos tol betalen in Europa

Probleemloos tol betalen in Europa

Met meer dan 100 verschillende Europese tolproviders in 30 landen die nationale tolheffingsregelingen beheren, is tolheffing een uitdaging voor grensoverschrijdend vervoer voor wagenparkbeheerders en chauffeurs. Het vinden van de juiste oplossing voor universele en geïntegreerde tolbetaling kan helpen bij het vereenvoudigen van grensoverschrijdend transport en draagt bij aan verbeterde efficiëntie van het wagenpark. 

Download uw gratis EETS gids

  

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Wat is EETS?

EETS is een gereguleerde Europese richtlijn die betrekking heeft op de interoperabiliteit van elektronische tolheffing in de Europese Unie.

Veelgestelde vragen

Vragen over EETS ? Consulteer de veelgestelde vragen.

Ons netwerk

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties met voorterrein wereldwijd en nog eens 10.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnde tankstation zich bevindt.