Parking, Washing and Tank Cleaning

Het runnen van een vloot is meer dan gewoon van A naar B rijden.

Ervoor zorgen dat uw voertuigen er op hun best uitzien en dat uw chauffeurs veilig zijn wanneer ze moeten stoppen is essentieel voor vlootbeheerders. Shell biedt een reeks diensten die hen daarbij kunnen helpen.

Vrachtwagenparkings

Ons grote netwerk van betrouwbare en veilige parkings maakt het leven van uw chauffeurs gemakkelijker. Het geeft u ook de zekerheid dat uw vrachten veilig zijn en dat uw bedrijf voldoet aan de verkeerswetgeving.


Truckwash

Uw voertuigen zijn het imago voor uw bedrijf en regelmatige wasbeurten kunnen u helpen om de onderhoudskosten te drukken. Met een uitgebreid netwerk van truckwashlocaties kunnen we u helpen om wasstops gemakkelijk te integreren in de ritten van uw chauffeurs.


Tankreiniging

Om aan de gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het essentieel dat tankwagens regelmatig grondig worden gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het personeel van onze partners is speciaal opgeleid om uw voertuigen te reinigen volgens een hoge standaard, elke keer opnieuw.


Veelgestelde vragen

Ontdek meer Shell-diensten voor onderweg

Europese tolbetalingsoplossing van Shell

Wij streven ernaar om de tolheffing zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, wij bieden deskundig advies om de juiste oplossing voor u te vinden en geven u helder inzicht om u te helpen het beste uit uw wagenpark te halen.

BTW- en accijnsterugvordering

U kunt uw belasting snel en eenvoudig terugvorderen met de Shell Card