Wij verbinden voertuigen en chauffeurs met veilige, beschikbare parkings in heel Europa. Met een handige app kunnen chauffeurs en fleet managers een geschikte parking langs hun route selecteren en reserveren, zodat een parkeerplaats altijd gegarandeerd is. Bovendien kunt u bij ons ook centraal transacties volgen en controleren.

Let your drivers rest safe


Laat uw chauffeurs veilig rusten

 • Kies een parking uit meer dan 70 veilige locaties – en er komen er steeds meer bij
 • U vindt parkings in verschillende landen in Europa, waaronder België, Nederland, Duitsland, Frankrijk.
 • Reserveer vooraf of onderweg via de gebruiksvriendelijke app, waar u zich ook bevindt en op elk gewenst moment
 • Controleer welke faciliteiten beschikbaar zijn en wat de openingstijden zijn voordat u reserveert
 • Profiteer van volledige integratie met uw Shell-kaart

De voordelen

 • Save time

  Voel u veilig

  Gun uzelf gemoedsrust door te weten dat uw chauffeurs en vrachten veilig zijn. Met onze oplossing vermijdt u dat uw chauffeurs langs de weg of op onbeveiligde parkings moeten parkeren en beperkt u het risico op ongevallen en ladingdiefstal tot een minimum.

 • Save money

  Bespaar tijd

  Vind snel een parkeerplaats op een groot aantal vrachtwagenparkings in Europa. U kunt ook reserveren voor reguliere ritten.

 • Feel secure

  Maximale controle

  Beheer al uw parkingreservaties op eenvoudige en handige wijze met uw Shell-kaart. U vindt alle transacties terug op uw gewone Shell-kaartfactuur.

 • Enjoy convenience

  Maak het uzelf gemakkelijk

  Met onze parkingservice kunt u snel en eenvoudig al onze parkeerterreinen op- en afrijden. U hebt ook geen speciale tickets nodig bij het oprijden of verlaten van een parking.

Ontdek meer Shell-diensten voor onderweg

Truckparking, truckwash en tankreiniging

Ontdek hoe Shell samen met TRAVIS Road Services u kan helpen om uw vrachtwagens thuis en onderweg schoon en veilig te houden.

Tankreiniging

Om aan de gezondheids- en veiligheidsnormen te voldoen, is het essentieel dat tankwagens regelmatig grondig worden gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Het personeel van onze partners is speciaal opgeleid om uw voertuigen te reinigen volgens een hoge standaard, elke keer opnieuw.