Of uw voertuigen nu reizen via land, water of spoor, u kunt op uw euroShell Card vertrouwen om uw reizen door heel Europa te boeken en te betalen. Met toegang tot een groot aantal Europese veerroutes en ROLA-diensten (vrachtwagen op trein) en één factuur voor alle kosten, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen.

Veerdiensten

Gebruik uw euroShell Card om gegarandeerde oversteken te boeken bij Transcamion, de grootste veerdienst in Europa, en bij P&O Ferries.

Transcamion werkt samen met meer dan 150 veerbedrijven en biedt meer dan 1300 veerroutes van de Zwarte Zee, via de Baltische Zee, naar de Kaspische Zee of de Middellandse Zee.

De hoofdroute van P&O Ferries is tussen Frankrijk en Groot-Brittannië (van Dover naar Calais), maar u kunt uw euroShell Card ook gebruiken om te betalen voor een oversteek tussen Groot-Brittannië en Nederland of België.

Hoe u veerovertochten kunt reserveren

Ga naar www.transcamion.com om een veerovertocht te reserveren via Transcamion.

Met Transcamion kunt u profiteren van kortingstarieven (afhankelijk van het aantal overtochten) en kunt u zo nodig zelfs uw vertrektijd aanpassen.

Bij P&O Ferries kunnen uw chauffeurs met hun euroShell Card direct bij de vertrekhallen betalen, zonder van tevoren te reserveren. Ga voor meer informatie over routes en dienstregelingen naar www.poferriesfreight.com.

ROLA (vrachtwagens op trein)

Snelheids- en gewichtsbeperkingen, werkuren en milieukwesties kunnen allemaal invloed hebben op internationale transportroutes. Door vrachtwagen- en treinreizen te combineren, kan ROLA (Rollende Landstraße) dergelijke problemen helpen voorkomen.

Belangrijkste voordelen van ROLA

  • Reistijd gecombineerd met rustperiode van de chauffeur.
  • Besparingen in kosten: brandstof en wegenheffing, slijtage van vrachtwagens.
  • Geen last van vervoersrestricties voor vrachtwagens.
  • Vermijd files en rijen door vrachtwagencontroles.
  • Betere planning van reis- en leveringstijd.
  • Alle kosten op één factuur.

Hoe u een ROLA-trip kunt boeken

U kunt met een euroShell Card een ROLA-overtocht reserveren door contact op te nemen met Rail Cargo Austria, de Europese leider in begeleid gecombineerd vervoer, of met Transcamion, onze partneronderneming.

Rail Cargo Austria biedt u de volgende routes:

Salzburg (AT) - Triest (IT)

Wels (AT) - Maribor (SLOV)

Wörgl (AT) - Brenner (AT)

Wörgl (AT) - Trento (IT)

Ga voor meer informatie, inclusief reserveringsdetails, dienstregelingen en prijslijst, naar de website van Rail Cargo Austria.

Meer in Tolheffing en meer

Tol- en wegenheffing

Met uw Shell Card kunt u uw tol en wegenbelasting in alle grote Europese landen betalen.

Tunnels en bruggen

Als klant met een Shell Card kunt u tol voor tunnels en bruggen in de belangrijkste Europese landen betalen met de kaart.