Productafbeelding Shell Helix Ultra 5W-40

smeermiddelen

Volsynthetische motorolie – Shell’s meest geavanceerde formule voor motoren waarvan hoge prestaties worden gevraagd.

De voertuigen van vandaag vereisen een motorolie die gelijke tred houdt met de steeds veranderende eisen die bijdraagt aan betere prestaties en de motorlevensduur verlengt. Daarom heeft Shell een compleet nieuwe manier ontwikkeld om oliën op synthetische basis te produceren. Ze zijn ontwikkeld op basis van aardgas met behulp van onze gepatenteerde Shell PurePlus Technology.  

Shell Helix Ultra omvat een productlijn van eersteklas motoroliën samengesteld met de unieke Shell PurePlus Technology. Het resultaat is een motorolie die actief bijdraagt aan schonere motoren.  Active Cleansing Technology heeft altijd aan de basis gestaan van Shell Helix. Met de unieke Shell PurePlus Technology kan het product een nog betere reiniging en bescherming van uw motor bieden. 

Shell Helix Ultra 5W-40 biedt:

  • Een onovertroffen bescherming tegen sludge – geen andere motorolie helpt uw motor haast fabrieksschoon te houden 
  • Uitzonderlijke bescherming en reiniging, zelfs bij de langste onderhoudsintervals zoals aanbevolen door de fabrikant
  • Goedgekeurd voor gebruik door tal van fabrikanten van voertuigen die bekend staan om hun topprestaties; de enige motorolie die door Ferrari gebruikt wordt

Specificaties: API SN/CF; ACEA A3/B3, A3/B4; BMW LL-01; MB goedkeuring 229.5, 226.5; VW 502.00/505.00; Porsche A40; Renault RN0700, RN0710; PSA B71 2296, Ferrari. Voldoet aan de eisen van Fiat 9.55535-Z2 en Chrysler MS-10725

 

1 Gebaseerd op de Sequence VG-sludge test met 0W-40

De bovenstaande productspecificaties kunnen variëren en zijn mogelijk niet allemaal beschikbaar voor verkoop in België. Om een specifieke aanbeveling te krijgen voor uw voertuig uit onze productportfolio kunt u ons gratis online hulpprogramma gebruiken Shell Lubematch.

Zie ook

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.