Productvoordelen van Shell Rimula

Zuurbescherming

Zuurbescherming

In de motor kunnen verbrandingszuren ontsnappen naar het carter. Oliën van lage kwaliteit kunnen ontoereikend zijn in de bescherming van vitale onderdelen tegen deze zuren, wat leidt tot corrosie die fatale motorschade kan veroorzaken.

Shell Rimula-oliën bevatten krachtige antioxidantmiddelen die zich chemisch aanpassen om zuren te neutraliseren voordat ze schade aan uw olie en uw motor kunnen veroorzaken.

Afzettingsbescherming

Afzettingsbescherming

Of het nu zuigerafzettingen of sludge in het carter betreft, vuil in uw motor kan ten koste gaan van het rendement ervan en uw brandstofkosten verhogen. Shell Rimula-dieselmotoroliën bevatten moleculen die zich aanpassen om afzettingvormende deeltjes te verwijderen en vervolgens te blokkeren. Zo blijven motoren schoon en beter beschermd.

Slijtageregeling

Slijtageregeling

Bescherming tegen slijtage is met name van cruciaal belang bij hogedrukcontactpunten, zoals het kleppensysteem van de motor en de versnellingsbak.  Shell Rimula-dieselmotoroliën bevatten adaptieve moleculen die zijn ontwikkeld om onder invloed van warmte en druk de motor te beschermen door een beschermende laag te vormen waardoor slijtage wordt verminderd.

Shell Rimula producten

Shell Rimula brandstofbesparende oliën

Met zijn brandstofbesparende oliën blijft Shell Rimula leider in de ontwikkeling van brandstofzuinige oliën waarbij echte brandstofbesparingen worden geboden die de bedrijfs- en onderhoudskosten helpen te verminderen.

Shell Rimula multigrade-oliën voor lage emissie

Bescherming van de prestaties van uw uitlaatgasemissieregelsystemen is belangrijk om er zeker van te zijn dat ze efficiënt werken.

Shell Rimula geavanceerde multigrade-oliën

Shell Rimula geavanceerde multigrade-oliën zijn ontwikkeld voor de nieuwste voertuigen op en buiten de openbare weg.

Shell Rimula monograde-oliën

Deze oliën zijn ontwikkeld voor een verscheidenheid aan toepassingen buiten de openbare weg en oudere voertuigen voor op de openbare weg.

Uitgelichte inhoud

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell

Shell App

Gebruik de Shell App om gemakkelijk en snel te betalen bij de pomp via je smartphone, van de voordelen te genieten van Shell GO+ of om het dichtsbijzijnde Shell-station te vinden.

Zoek een Shell-tankstation

Zoek het dichtstbijzijnde Shell-tankstation en plan je route.