Afbeelding met, in een ruitpatroon, alle vier 3D-iconen van de pijlers van Powering Progress

Powering Progress

Powering Progress is onze strategie om de overgang van ons bedrijf naar netto nul uitstoot te versnellen. Het is bedoeld om waarde te creëren voor onze aandeelhouders, klanten en de samenleving in het algemeen. De vier belangrijkste doelen in Powering Progress ondersteunen onze missie om samen vooruitgang te stimuleren door het bieden van meer en schonere energieoplossingen. Het wordt ondersteund door onze kernwaarden en focus op veiligheid.

3D-icoon van pijler Waarde genereren voor aandeelhouders

Waarde genereren voor aandeelhouders

Powering Progress genereert waarde voor onze aandeelhouders. Het biedt de financiële kracht om ons bedrijf te transformeren terwijl de wereld overstapt op schonere energie.

3D-icoon van de pijler Netto nul uitstoot

Netto nul uitstoot

Centraal bij Powering Progress staat samenwerking met onze klanten en in alle sectoren om de transitie naar netto nul uitstoot in lijn met de samenleving te versnellen. Een wereld van netto nul uitstoot is een wereld waarin de samenleving geen extra broeikasgassen meer aan de atmosfeer toevoegt.

3D-icoon van de pijler Levens verbeteren

Levens verbeteren

Powering Progress betekent levens verbeteren door middel van onze producten en activiteiten, en het ondersteunen van een inclusieve samenleving .

3D-icoon van pijler Natuur respecteren

Natuur respecteren

Powering Progress betekent ook natuur respecteren door het milieu te beschermen, afval te verminderen en een positieve bijdrage te leveren aan biodiversiteit.

Afbeelding met alle 3D-iconen van de vier pijlers van Powering Progress

Onze kernwaarden en onze aandacht voor veiligheid

Onze Powering Progress strategie wordt ondersteund door onze kernwaarden oprechtheid, integriteit, respect voor mensen, en door onze continue aandacht voor veiligheid. Dit omvat ook onze belofte om op een ethische en transparante manier zaken te doen.