Toonaangevende brandstof-innovatie

Shell Commercial Fuels streeft naar een leidende positie in brandstofontwikkeling met meer dan 100 jaar ervaring in brandstof-innovatie. We investeren voortdurend in het verbeteren van onze producten om klanten daadwerkelijk voordelen te bieden.

Shell FuelSave Diesel Constructie sector

Het belang van een schone motor

De dieselmotor technologie ontwikkelt zich steeds verder en stelt nieuwe en uitdagende eisen aan brandstoffen.

Vuilafzettingen op verstuivers van moderne dieselmotoren kunnen leiden tot minder efficiënte verbranding, wat kan resulteren in koppelverlies, hoger brandstofverbruik en hogere CO2 emissie.

Nieuwe technologie1 voor motor efficiëntie

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is specifiek samengesteld met onze nieuwe en exclusieve tweevoudige reinigingstechniek (DYNAFLEX Technologie2).

Het is ontwikkeld om vuilafzettingen op verstuivers te helpen verwijderen voor een lager brandstofverbruik en meer trekkracht wanneer het echt nodig is.3

Reinigingseffect: Meer koppel3

  1. In vergelijking met onze voorgaande formulering.
  2. DYNAFLEX Technologie of DYNAFLEX Formule zijn onze namen voor onze laatste generatie van geavanceerde formuleringen voor benzine en dieselbrandstof.
  3. In vergelijking met basis dieselbrandstof zonder toevoegingen. Daadwerkelijke voordelen kunnen variëren aargelang voertuig type, rij-omstandigheden en rijstijl. Interne Shell testen en testen bij onze klanten hebben aangetoond dat de verkregen brandstofbesparing afhankelijk is van de ouderdom van het voertuig en type bedrijfsvoering.

Vernieuwde Shell FuelSave Diesel - Hoe het werkt

Schonere verstuivers

VERSTUIVERS: Standaard Diesel

Verwijderen van vuilafzettingen

Of uw vrachtwagenpark bestaat uit oudere of nieuwere voertuigen, koolstofafzettingen kunnen zich opbouwen op de verstuivers, wat leidt tot minder efficiënte verbranding.

VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel bevat de exclusieve tweevoudige reinigingstechniek om verstuivers schoon te helpen maken van vuilafzettingen en ook schoon te houden. Hierdoor kan het brandstofverbruik worden verlaagd.

Lagere CO2 emissies

Uitlaatgassen: standards diesel

Lagere CO2 emissies en minder zwarte rook

Een hoger brandstofverbruik leidt tot een hogere emissie van CO2. Ook kan een slechte verbranding resulteren in gedeeltelijk verbrandde brandstof die wordt uitgestoten als zwarte rook.

VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om verstuivers schoon te helpen maken van vuilafzettingen en ook schoon te houden. Dit helpt voor een meer efficiënte verbranding en daardoor in verlaagde CO2 emissies en minder zwarte rook.2

Corrosie-bescherming

Motor en opslag tank: standard diesel

Corrosie-bescherming

Van nature zijn brandstoffen niet corrosief maar roest kan ontstaan op metalen onderdelen bij aanwezigheid van water en zuurstof.

VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om corrosie1 te helpen voorkomen in belangrijke onderdelen van het brandstofsysteem en opslagtanks door het vormen van een beschermlaagje.

Meer trekkracht

Meer koppel

Vuilafzettingen op verstuivers kunnen ook leiden tot koppelverlies met als gevolg minder trekkracht als het nodig is.

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om de efficiëntie van de motor te verbeteren en trekkracht bij zware beladingen1 te behouden – werkend vanaf de eerste tankbeurt.

Brandstof houdbaarheid

Motor en opslagtank: standard diesel

Verbeterde brandstof houdbaarheid

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om het verouderingsproces te helpen vertragen en de brandstof stabieler1 te houden in de aanwezigheid van bio-componenten.

VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel

Het kan u helpen om brandstoffen met bio-componenten te gebruiken met een lager risico op sludge-vorming en achteruitgang van de brandstofkwaliteit1.

Minder schuimvorming

Tanken: Minder schuimvorming bij tanken - standard diesel

Minder schuimvorming bij tanken

Dieselbrandstof heeft van nature de neiging om schuim te vormen. Dit neemt tankruimte in en vertraagt het tanken.

VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel

De VERNIEUWDE Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om schuimvorming te helpen verminderen, waardoor u de tank volledig kan opvullen1.

1. In vergelijking met basis dieselbrandstof zonder toevoegingen. Daadwerkelijke voordelen kunnen variëren naargelang voertuig type, rij-omstandigheden en rijstijl. Interne Shell testen en testen bij onze klanten hebben aangetoond dat de verkregen brandstofbesparing afhankelijk is van de ouderdom van het voertuig en type bedrijfsvoering.

2. Voor vrachtwagenmotoren tot en met EURO lll.

 

Meer dan 100 jaar brandstof-innovatie-vernieuwde Shell FuelSave Diesel
Onze meest toonaangevende reinigingsformule1 Wat zijn de voordelen?2 Toegevoegde waarde3
De NIEUWE tweevoudige reinigingstechniek(DYNAFLEX Technologie), is ontworpen om te helpen bij het reinigen van verstuivers en het voorkomen van verdere opbouw van vuilafzettingen
  • Lager brandstofverbruik
  • Meer koppel en trekkracht als dit nodig is
  • Lagere CO2 emissie en minder zwarte rook5
  • Lagere brandstof- en operationele kosten
  • Betrouwbaarheid van het wagenpark
  • Minder milieubelastend
De NIEUWE formule1 helpt bij het verbeteren van de oxidatie-stabiliteit en houdt de brandstof stabieler in aanwezigheid van biocomponenten Minder risico op sludgevorming en achteruitgang van de brandstofkwaliteit Betrouwbaarheid van het wagenpark en materieel
De anti-corrosie toevoeging helpt belangrijke onderdelen van het brandstofsysteem en de brandstoftank te beschermen tegen corrosie Minder onderhoud en een lager risico op motorproblemen

Lagere operationele koste

Minder stilstand

De anti-schuim toevoeging helpt bij het verminderen van schuimvorming bij het tanken Sneller tanken en minder risico op morsen Meer operationele uren

 

1. In vergelijking met onze voorgaande formulering.

2. In vergelijking met basis dieselbrandstof zonder toevoegingen. Daadwerkelijke voordelen kunnen variëren naargelang voertuig type, rijomstandigheden en rijstijl. Interne Shell testen en testen bij onze klanten hebben aangetoond dat de verkregen brandstofbesparing afhankelijk is van de ouderdom van het voertuig en type bedrijfsvoering.

3. Zoals ervaren door sommige klanten in plaats van Shell protocols. Voordelen kunnen variëren naargelang type bedrijfsvoering, voertuig type, rij-omstandigheden en rijstijl.

4. DYNAFLEX Technologie of DYNAFLEX Formule zijn onze namen voor onze laatste generatie van geavanceerde formuleringen voor benzine en dieselbrandstof.

5. Voor vrachtwagenmotoren tot en met EURO lll.

Meer in Zakelijke Klanten

Smeermiddelen voor bedrijven

Hier komt u meer te weten over het expertadvies, de ondersteuning en casestudies die we beschikbaar stellen via onze smeermiddelen-gerelateerde diensten waarmee wij bedrijven als dat van u dagelijks helpen

Wellicht ook interessant

Shell-brandstoffen

Ontdek het unieke gamma brandstoffen van Shell en de technologische expertise die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van elke druppel.

Samen innoveren

Heeft u een goed idee of innovatieve technologie? Shell is op zoek naar samenwerkingen met creatieve mensen, ondernemingen en organisaties.

Technologische uitdagingen overwinnen

Shell werkt aan innovatieve technologieën die het mogelijk maken om op steeds meer uitdagende locaties meer en betaalbare energie te winnen.