Shell station met blauwe luch

Shell FuelSave loodvrije benzine

Geschikt voor alle auto’s en aanbevolen voor automobilisten die hun auto dagelijks veilig willen gebruiken.

Een schone motor reageert beter!

Zonder neerslag ontvangt uw motor precies de juiste hoeveelheid brandstof. De Euro Super 95 brandstoffen garanderen rijcomfort, evenals starten en versnellen zonder schokken. Als u dit vaker tankt, dan kunt u veilig inhalen.

Een schone motor gaat langer mee!

De loodvrije brandstoffen van Shell reinigen de motor en beschermen deze tegen vervuiling. Zij garanderen u stabiele afstellingen en prestaties. Als u uw motor zo onderhoudt, gaat hij veel langer mee.

Een schone motor verbruikt minder!

Door regelmatig de loodvrije brandstoffen van Shell te gebruiken, kunt u aantoonbaar zuiniger rijden.

blue-truck-at-the-station
AdBlue Shell voor vrachtwagens

AdBlue van Shell

AdBlue® is verkrijgbaar via ons uitgebreide netwerk en helpt u te voldoen aan de Europese emissienorm.

AdBlue® is een ongevaarlijke, in water oplosbare vloeistof, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen en ervoor te zorgen dat voertuigen voldoen aan de emissienorm. De meerderheid van zware bedrijfswagens die voldoen aan de Euro 4- of Euro 5-wetgeving gebruiken AdBlue®.

Zorg dat voertuigen voldoen aan de Europese emissienorm.

Verkrijgbaar bij een groot aantal tankstations in heel Europa.

Betaal met uw euroShell Card.

Hoe werkt AdBlue®?

AdBlue® wordt automatisch vermengd met uitlaatgassen. Vervolgens wordt de NOx-uitstoot in de SCR-katalysator afgebroken tot water en stikstof.

Waar is AdBlue® verkrijgbaar?

AdBlue® is bij vele nationale en internationale tankstations verkrijgbaar aan de pomp of in verpakkingen van 5 of 10 liter.

We breiden de beschikbaarheid van AdBlue® aan de pomp voortdurend uit. Gebruik de CRT-stationfinder om na te gaan welke stations AdBlue® aanbieden.

Brandstoffen van de toekomst

Brandstoffen voor de toekomst

Onze investering in toekomstige brandstoffen

Ons streven naar slimmere mobiliteit zet ons ertoe aan binnen ons productassortiment voortdurend te blijven innoveren, zodat we er zeker van zijn dat we altijd aan de brandstofbehoeften van uw wagenpark voldoen. We leveren al meer dan 30 jaar biobrandstoffen en onze ervaring en investeringen op dit gebied zijn essentieel geweest voor de ontwikkeling ervan. Maar dat is nog niet alles. Hier vindt u informatie over hoe wij alternatieve brandstoffen ontwikkelen voor de toekomst.

Biobrandstoffen

Biobrandstoffen worden gemaakt van biomassa en produceren minder CO2 dan normale brandstoffen. Als een van de grootste aanbieders van biobrandstof zijn wij toonaangevend in de ontwikkeling van een internationaal erkende norm voor een toevoerketen van biobrandstoffen.

Gas-to-Liquid

GTL-brandstof is kleurloos, geurloos en vrijwel zwavelvrij. Deze brandstof heeft de potentie de luchtkwaliteit te verbeteren en kan een echte oplossing bieden voor het verminderen van uitstoot tijdens transport.

Ontwikkeling van toekomstige brandstoffen bij Shell

Meer in Shell tankkaart voor bedrijven - Shell Card

Shell tankkaart

Elk bedrijf is anders. Of u nu een internationale organisatie of een lokaal bedrijf hebt, er is altijd een brandstofkaart die geschikt is voor uw wagenpark.

Ons netwerk en kwaliteitsbrandstoffen

Ons netwerk van stations is het grootste ter wereld: meer dan 40.000 locaties wereldwijd en nog eens 12.000 partnerlocaties. Met onze online en mobiele stationfinders kunt u overal ter wereld nagaan waar het dichtstbijzijnste tankstation zich bevindt.