Shell V-Power Diesel

Ontdek hoe Shell V-Power Diesel speciaal is samengesteld om te voldoen aan de eisen van moderne dieselmotoren.

Shell V-Power Benzine

Onze nieuwste generatie Shell V-Power Benzine met een octaangetal van RON 98, zorgt voor meer efficiëntie en nog betere prestaties.

Shell V-Power

Het samenstellen van een brandstof die onze beste prestaties en efficiëntie levert3 vereist inzicht, inspanning en planning. We hebben samengewerkt met Scuderia Ferrari om de nieuwe en verbeterde Shell V-Power te ontwikkelen.4

Shell V-Power Benzine bevat de baanbrekende DYNAFLEX-technologie, die 3x meer wrijvingsverminderende en reinigende moleculen bevat om uw motor te beschermen.5
Shell V-Power is de enige brandstof die is ontwikkeld in samenwerking met en wordt aanbevolen door Ferrari, en heeft bewezen onze beste prestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg.3

Dus waar u ook naartoe gaat, profiteer van onze beste prestaties en efficiëntie.3
Uw motor verdient toch onze beste brandstof?3

Vernieuwde Shell V-Power is onze best presterende brandstof dankzij onze DYNAFLEX-technologie.1 Niet alleen verbetert deze de conditie van motoren, maar helpt ook om de maximale energie uit de brandstof te halen.2

Disclaimers

  1. In vergelijking met Shell reguliere brandstof. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. informatie. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  2. Helpt prestatieverminderende vuilafzettingen te verwijderen van de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en / of brandstofinjectoren. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  3. Versterkt in vergelijking met Shell reguliere brandstof. De motorconditie verbeterde door de verwijdering van prestatieverminderende afzettingen van belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en / of brandstofinjectoren. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technology.
  4. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie.
  5. In vergelijking met Shell FuelSave brandstof. Daadwerkelijke effecten en voordelen kunnen variëren naargelang het type voertuig, conditie van het voertuig en de rijstijl. informatie. Helpt de belangrijkste onderdelen van het brandstofsysteem, zoals inlaatkleppen en brandstofinjectoren te beschermen tegen de opbouw van prestatieverminderende vuilafzettingen. Wrijvingsverminderende moleculen helpen kritieke motoronderdelen. Er worden geen garanties afgegeven. Zie Shell DYNAFLEX Technology voor meer informatie over DYNAFLEX technology en de baanbrekende formuleringen van additieven.

Zie ook

Eurosuper 95 E10

In België gaat vanaf 1 januari 2017 Eurosuper 95 E10 verkocht worden.

Zoek een Shell-tankstation

Zoek uw dichtstbijzijnde Shell-tankstation en plan uw route.

Motorsport

Het technische partnerschap van Shell met Scuderia Ferrari, race- en coureursprofielen voor de Shell Advance Asia Talent Cup en volg het Ducati-team.